Blogging har i de siste årene blitt ganske utbredt i form av firmablogg og personlig blogg. Dette er helt klart kommet for å bli. Det er også ganske vanlig og ha en hjemmeside i dag, noe som krever litt kompetanse.

For å ha en regelmessig oppdatert blogg eller hjemmeside er det greit å ha et godt system bak tjenesten du har. WordPress er et godt alternativ som brukes av større aktørere som NRK, VG, Ford, CNN osv. Dette er en Open Source løsning som er gratis, men som krever litt kompetanse for å få satt opp. I tillegg kan vi tilby et unikt design av høy kvalitet samtidig som det kan gjøres tilpasninger.

Jeg kan tilby en skreddersydd hjemmesideløsning eller bloggløsning for deg eller din bedrift. Det finnes ingen begrensninger på muligheter og prisen starter helt nede på 1500kr. Kompetansen strekker seg fra en helt enkel og vanlig blogg til et system på nivå med dagens nyhetsnettsteder.

Send en e-post til post@dittnettsted.com for mer informasjon eller bestilling.

Her er noen utvalgte referanser med litt forskjellige budskap og pakker:

www.gencrecords.com
www.genceiendom.com
www.dittnettsted.com
www.bloggnorge.com
www.spillguide.com

Ditt ansikt på internett

En hjemmeside er et ansikt for din bedrift på nett. En bra hjemmeside gir et godt inntrykk og en trygghet for dine kunder. Du kan spørre deg selv om du ville ha åpnet konto i en bank som hadde en utrolig dårlig hjemmeside med dårlige tjenester. Hjemmesiden gir en trygghet samtidig som den genererer flere kunder og et bedre og større varemerke av din profil.

Søkemotoropptimalisering

For å få suksess med hjemmesiden din er det også viktig at den er tilpasset søkemotorer og lett tilgjengelig. Vi sørger for at din bedrift får en godt tilpasset tjeneste og som er optimalisert mot søkemotorer.