Download film fra ESPN

Det har aldri vært lettere å se film og tv. Du kan stort sett se hva du vil, hvor du vil, når du vil. Det finnes utallige online strømmetjenester som tilbyr film-innhold til alle dine enheter. Haken er at det er online. Det er ikke alltid man har tilgang til internett når man gjerne vil strømme noe, hva gjør man da?

Audials tilbyr demoer og guider som viser deg hvordan du enkelt kan ta opp filmer, serier eller sportbegivenheter som finnes på ESPN. Slik at du kan strømme det du gjerne vil se, hvor som helst, når som helst. Det er gratis og du behøver ikke å registrere deg for å få tilgang, det kan også enkelt avinstalleres senere om du ønsker det. For å lære mer download-muligheter online, kan du besøke configmgr.no

Etter demoen er lastet ned, kan du enkelt åpne opptakeren som starter softwaren. Skift setting til «Video Streaming» og trykk på «ESPN» knappen. Du kan nå åpne ESPN.com i din Chrome eller Firefox nettleser og velge den filmen eller episoden du vil ta opp. Opptakeren vil starte samtidig med videoen. Når videoen er ferdig, vil den bli overført til Audials spilleliste, på høyre side av skjermen. Du har nå mulighet til å se opptaket på din enhet, når du vil! Du kan lese mer om denne slags på gigacon.no

Tips

Her kommer noen tips for deg som vil downloade film fra ESPN. Når du tar opp filmen bør du passe på at videoen spiller i original størrelse på skjermen, slik at du sikrer best mulig kvalitet på opptaket. Når filmen er klar kan den lagres i flere filformater, blant annet MP4, WMV, AVI, 3GP, og fler. ESPN tilbyr en utvidet versjon med mer innhold som de kaller ESPN+, du kan ta opp og downloade film herfra på samme måte som med vanlig ESPN. Audials har blitt svært populære for sin download funksjon og blir brukt av millioner av mennesker. Dette er fordi de er svært brukervennlige og tilbyr tilleggsfunksjoner uten ekstra kostnad.

Hva kan du se på ESPN?

ESPN spesialiserer seg på innhold til sportselskere og har et bredt utvalg. De strømmer de største kampene live og du kan se blant annet basketball, hockey, fotball, softball og mye mer. Se kamper fra hele verden og i alle ligaer, både for menn og kvinner. Her har du gode muligheter til å følge med på dine favorittlag, eller utforske nye lag og grener. Du kan også holde deg oppdatert med statistikk, tidsplaner, spilleroppdateringer, og oppdaterte sportsresultater. ESPN tilbyr et stort utvalg av filmer, serier og dokumentarer fra sportsverden. 

Nå kan du se dine favorittlag spille når det passer deg. Ved å laste ned kamper, filmer, serier og dokumentarer, har du tilgang til innholdet på dine enheter til enhver tid. Ikke la mangel på internett stoppe deg fra å se spennende kamper og følge med på dine favorittlag. Du kan raskt og enkelt downloade filmer fra ESPN og ESPN+ med Audials og nyte det store utvalget av sportbegivenheter.