Norsk Tipping til iOS

Appen fra Norsk Tipping gjør at du enkelt kan spille og levere spill før fristen er godt ut. Du vil alltid kunne spille Viking Lotto, uansett hvor du befinner deg. Appen gjør at du alltid har muligheten til å spille trygt og sikkert, uansett hvor du er.

Norsk Tipping har 18-års grense, noe som gjelder for alle former for pengespill i Norge. Så lenge du er over 18 år: last ned her og begynn å spille med en gang. I appen kan du også velge deg en grasrotmottaker. Grasrotmottakeren vil motta midler basert på din innsats.

Disse funksjonene finner du i appen

Appen gjør det også svært enkelt for deg å sjekke om du har vunnet noe. Du trenger ikke lenger å gå rundt å lure på om du har mottatt noe gevinst, nå kan du sjekke helt selv, når og hvor du vil. Du kan også spille Flax direkte fra appen dersom du ønsker å sjekke om dette kan være akkurat din lykkedag. Appen fungerer godt på telefonen og gjør det lettere for deg å spille. Inne i appen kan du også lese litt ekstra om spillevett og hvordan du skal forholde deg til pengespill.

På iOS kan du også bruke nettleseren din til å spille via nettleseren. Nettsiden til Norsk Tipping fungerer like godt på telefon og nettbrett som den gjør på datamaskin. Nettsiden har noen flere funksjoner enn appen, men appen er fremdeles svært hjelpsom for deg som ønsker å ha spillene lettere tilgjengelig.