Smart og trådløs belysning til hjemmet ditt

Sponseret innhold

Philips Hue er et personlige trådløst belysningssystem som gjør det enkelt å kontrollere lyset og skape den rette atmosfæren i alle situasjoner. Med dette systemet kan du puste nytt liv i hjemmet og kontrollere lyset fra smarttelefonen eller nettbrettet.

Philips Hue inkluderer tre typer intelligente lyskilder i forskjellige former, størrelser og modeller. Velg Hue White for enkel kontroll og komfort, Hue White Ambience for å få riktig lys til de daglige aktivitetene, fra avslappende, varmt hvitt lys til kjølig dagslys, eller velg Hue White and Colour Ambience for å få en unik opplevelse. Alle systemene jobber sammen for å gjøre hjemmet ditt mer intelligent, mer komfortabelt og ikke minst mer energieffektivt.

White

– Enkel kontroll og komfort

Med Philips Hue får du en varm mottakelse når du kommer hjem, og du kan kontrollere lyskildene dine fra soverommet eller ute i hagen. Det ser til og med ut som om du er hjemme selv om du ikke er det. Det handler om å gjøre livet ditt enklere.

White Ambience 

– Lys til de spesielle øyeblikkene dine

Skap den rette stemningen for enhver situasjon. Philips Hue kan vekke deg på en naturlig måte, gi deg ny energi og gjøre det lettere å lese, konsentrere seg, slappe av og til og med sovne.

White and Colour Ambience

– Ubegrensede muligheter

Gjør din daglige belysning til en uvanlig opplevelse. Lek med fargene eller synkroniser din intelligente belysning med musikken din, spillene og filmene dine. Med hundrevis av apper å velge mellom, er det bare fantasien som setter grensene. Find mer info her.

Intelligente lysstyringssystemer

Du kan kontrollere Philips Hue-systemet fra hvilken som helst enhet, uansett hvor du er. Den enkleste måten å stille lysstyrke på, lage tidsinnstillinger, endre farger (og mye mer) er å velge Philips Hue-appen. Du trenger ikke engang å være hjemme for å kontrollere pærene dine – og det er noe som kan gi trygghet.

Våkn opp til sollys hver dag

Philips Hue kan hjelpe deg med å våkne og sovne naturlig ved å simulere effekten av tidlig morgen- og kveldslys. Philips Hue Wake-Up Light er en behageligere måte å våkne opp på enn lyden av en vekkerklokke. Når du skal legge deg, vil det varme hvite LED-lyset få deg til å slappe av og forberede deg på en god natts søvn.

Enkel installering

1. Hvis du har en startpakke, skru pærene i de eksisterende lampene og koble til stikkontaktene. Annen Philips Hue-belysning, f.eks. Philips Hue Lightstrip Plus, skal bare kobles til og skrus på. Så enkelt er det.

2. Plugg Bridge inn i stikkontakten , og så skrues den på automatisk. Koble den til Wi-Fi-ruteren din med den medfølgende nettverkskabelen. Vent til de tre lampene tennes, og så er du klar.

3. Last ned appen i App Store eller Google Play-butikken. Opprett forbindelse til bridgen. Finn pærene dine – og vipps, nå har du Philips Hue.