Storytel

Storytel er en av Norges mest populære plattformer for lydbøker og e-bøker. Med sitt omfattende bibliotek og brukervennlige grensesnitt, har Storytel blitt en favoritt for mange bokelskere. Plattformen tilbyr et bredt spekter av titler, fra bestselgende romaner til faglitteratur og barnebøker og lar deg nyte disse bøkene hvor som helst og når som helst. Enten du vil lytte mens du er på tur i skogen, slapper av hjemme, eller til og med i bilen.

Prøv lydbøker gratis i 14 dager

Hvis du er nysgjerrig etter å prøve Storytel, men er usikker på om det egentlig er noe for deg, så har du nå muligheten til å teste tjenesten og prøve gratis i 14 dager. Dette er en fin måte å få en smakebit på hva Storytel har å tilby og kunne utforske det store biblioteket deres, uten noen økonomiske forpliktelser. I løpet av prøveperioden kan du lytte til så mange bøker du vil, og kan virkelig finne ut om Storytel er noe for deg.

Her kan du se et overblik over de forskjellige abonnementene Storytel tilbyr:

  • Basic: Dette abonnementet koster 149 kr per måned og gir deg tilgang til hele biblioteket i opp til 20 timer hver måned. Dette er et godt valg hvis du har et relativt begrenset lese- og lytte-forbruk.
  • Unlimited: For 209 kr per måned kan du lytte og lese så mye du vil uten noen begrensninger. Dette abonnementet passer perfekt for de som ønsker ubegrenset tilgang til hele biblioteket.
  • Family: For 269 kr per måned kan du få flere kontoer, så flere familiemedlemmer kan lytte ubegrenset hver måned. Med dette abonnementet kan hele familien nyte favorittbøkene sine, uten å måtte konkurrere om lyttetiden.

Akkurat nå har Storytel også tilbud på Unlimited-abonnementet sitt, hvor du kan få 50% rabatt på den første måneden.

Slik lytter du til lydbøker med Storytel

Å lytte til lydbøker med Storytel er både enkelt og intuitivt. Først laster du ned Storytel-appen fra App Store eller Google Play. Når appen er installert, oppretter du en konto og velger det abonnementet som passer dine behov best. Deretter kan du begynne å utforske det enorme biblioteket. Søk etter den lydboken eller e-boken du ønsker å lytte til eller lese, og trykk på avspill.

En av de praktiske funksjonene med Storytel er muligheten til å laste ned bøker for offline lytting, noe som er perfekt for reiser, turer i skogen, eller andre steder med dårlig internettforbindelse.

Et uendelig bibliotek

En av de største fordelene med Storytel er det enorme utvalget på over 600 000 bøker. Plattformen tilbyr tusenvis av titler på norsk, i tillegg til et bredt spekter av internasjonale bestselgere. Uansett om du er interessert i skjønnlitteratur, krim, romantikk, biografier, selvhjelp, eller barnebøker, burde du kunne finne noe som fanger interessen din.

Storytel oppdaterer også biblioteket sitt jevnlig med nye titler, sånn at det alltid er noe nytt og spennende å oppdage og du aldri går tom for lesestoff.

Lytt når som helst, hvor som helst

Med Storytel er det ingen begrensninger på når og hvor du kan lytte. Tjenesten er designet for å være tilgjengelig på tvers av enheter, slik at du kan bruke den på smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen din.

Dette betyr at du kan nyte favorittbøkene dine når som helst – når du er på vei til jobb, trener, lager mat, eller bare slapper av i sofakroken.

Storytel lar deg også laste ned bøker for offline lytting, noe som gir deg stor fleksibilitet og gjør det enkelt å ha med yndlingsbøkene, uansett hvor du er.

App- og brukeropplevelse

Storytel-appen er kjent for brukervennligheten sin og for å ha et intuitive design, som gjør det enkelt å navigere og finne nye bøker. Appen har en rekke nyttige funksjoner som bokmerker, søkefunksjon, og muligheten til å justere avspillingshastigheten.

Du kan også lage egne spillelister, som gjør det lett å organisere bøker du planlegger å lytte til. Personlige anbefalinger basert på lyttehistorikken din hjelper deg også med å oppdage nye titler som du kanskje vil like.

Appen har også en nattmodus og en sovetimer, sånn at du kan lytte komfortabelt på kveldstid uten å forstyrre søvnmønsteret ditt.

Utelukker ikke KI-stemmer i Norge

Teknologien utvikler seg raskt, og Storytel utelukker ikke muligheten for å bruke kunstig intelligens (KI) til å skape stemmer for lydbøkene sine i fremtiden. Dette kan åpne opp for nye og spennende måter å produsere lydbøker på, noe som kan være spesielt nyttig for mindre utgitte bøker eller nisjeområder.

KI-stemmer kan potensielt bidra til å gjøre produksjonen av lydbøker mer effektiv og tilgjengelig, samtidig som de fremdeles gir lytterne en god opplevelse.

Bruke Storytel med CarPlay og Android Auto

Storytel er kompatibel med både Apple CarPlay og Android Auto, noe som gjør det enkelt å lytte til lydbøker mens du kjører bil. Dette er en super funksjon for pendlerne som ønsker å mer ut av tiden i bilen. Ved å koble mobilen din til bilens infotainmentsystem, kan du enkelt styre avspillingen uten å måtte ta øynene av veien.

Vanlige spørsmål

Har Storytel et godt norsk utvalg?

Ja, Storytel har et omfattende og variert utvalg av norske bøker. Tjenesten inkluderer både moderne bestselgere og klassikere innen ulike sjangre, så enten du er interessert i samtidslitteratur, barnebøker, eller faglitteratur, vil du finne mange spennende titler på norsk.

Kan jeg bruke 30 dagers prøveperiode på Family-abonnementene?

På Family-abonnementet tilbyr Storytel en prøveperiode på 14 dager, så du og familien din har muligheten for å dyppe tærne i vannet og teste ut om Storytel er noe for dere. De har også et tilbud hvor du får 50% rabatt den første måneden – men det gjelder kun for Unlimited-abonnementet.

Hva er inkludert i Storytel-abonnementet, og hva er prisene?

Storytel tilbyr tre abonnementstyper: Basic (149 kr/måned), Family (269 kr/måned) og Unlimited (209 kr/måned). Alle abonnementene gir tilgang til hele biblioteket, men antall samtidige lyttere og lesegrensen varierer. Basic gir deg én lydbok eller e-bok om gangen, Family lar flere familiemedlemmer lytte samtidig, og Unlimited gir deg ubegrenset tilgang til alle bøker.