weMail WordPress Plugin

Med internett kommer utrolig mange muligheter for bedrifter, og en av dem er markedsføring. Dette er noe av det viktigste man gjør som bedrift. Det finnes en rekke måter å markedsføre seg på nett, og det gjelder å finne de mest effektive måtene. Noe av det som har vist seg å gi best resultater, er med email, og dette kan man også gjøre direkte fra en WordPress side.

WordPress er for mange en stor favoritt når det kommer til å lage en egen nettside. Det er super enkelt å bruke og man trenger ingen erfaring med koding eller lignende. I tillegg finnes det en rekke programmer og såkalte plugins man kan bruke, for å gjøre siden enda bedre. En av disse er weMail WordPress Plugin.

Hvordan fungerer det?

WeMail Plugin er rett og slett en forenklet måte å drive email markedsføring på. Du kjenner helt sikkert til fenomenet selv; man skriver seg opp på en email liste når man kommer inn på en side, eller skal kjøpe noe. Dette gir deg ofte en rabatt eller medlemsfordeler. Nettsiden sender deg så emails når det kommer nye tilbud, det er kampanjer eller et produkt har kommet i butikken. På denne måten blir du hele tiden minnet på hva du kan kjøpe der, og målet er å trekke deg tilbake til nettsiden. Dette er en markedsføringsmetode som fungerer utrolig godt, og det er dessuten veldig billig! Derfor blir den likt og brukt av mange.

Dette til tross så er det noe tidkrevende, og med weMail Plugin får du hjelp til å sende nyhetsbrev, automatisere emails, samle inn nye, potensielle kunder, presentere abonnementskjemaer og automatisk legge til disse abonnentene i en liste på WordPress-dashbordet. Programmet lar deg sende markesdføring og informasjon med Amazon SES, SparkPost, Mailgun, SendGrid, Elasti Mail eller en annen SMTP-leverandør du liker å bruke. Pluginen er perfekt for både små og store bedrifter som bruker WordPress.

Integrert med WordPress

En annen smart grunn til å bruke weMail, er at den er fult integrert med WordPress. Dette gjør den mye enklere å bruke, og du slipper å lære deg et nytt program. I tillegg lar det funksjonene flyte sømløst inn på siden din, slik at du bevarer det profesjonelle uttrykket på siden din. Du kan gjøre mye forskjellig med programmet, for eksempel å samle abonnenter hver gang noen registrerer seg på nettstedet ditt, og automatisere en velkomst email til disse. I tillegg kan programmet samkjøre og støtte e-handling, ved å samle opp abonnenter i en email liste når noen legger igjen en bestilling i butikken. Wemail er lett å bruke fordi du kan sende alle WordPress-transaksjons emails via programmet, og ikke befinne deg rundt på flere plattformer samtidig.

Når man har en bedrift på nett, eller bare har opprettet en WordPress side som man vil markedsføre, så er det smart å finne ut hvordan man kan automatisere og forenkle en rekke steg. Dette kan du gjøre med weMail Plugin til WordPress, for å effektivisere prosesser og gjøre livet enklere for deg!