mandag, april 15, 2024

12 WordPress plugins for økt sikkerhet

WordPress er et populært system, noe som gjør at også hackere kjenner CMS’et. Jeg har selv vært utsatt for flere typer angrep i WordPress og har igjennom tidene skaffet meg litt erfaring i hvordan man kan beskytte seg. Derfor har jeg satt sammen dette innlegget som viser deg 10 gode plugins for å øke sikkerheten på din WordPress side.

WP Login Security 2

Dette er emkelt og greit en fantastisk plugin! WP Login Security 2 lar deg legge til IP adresser for administratorbrukere. Om en bruker forsøker å logge seg på via en ukjent IP sendes det en mail til brukeren med et ID-nummer for godkjenning.

Semisecure Login Reimagined

Dette innstikket sørger for at ingen lytter når du sende brukernavn og passord på mail til brukere.

Login Security Solution

Her får du forsterket passordbeskyttelse, bytte av passord etter en bestemt tid og du kan til og med resette passordet for alle brukere. Du kan også logge ut brukere.

WordPress Firewall 2

Firewall er, som navnet beskriver, en vegg som bekytter trafikken i siden din. Dette innstikket sørger for at du får informasjon om noen forsøker å legge til informasjon i din database eller eller manipulere informasjon.

Block Bad Queries

BBQ er en firewall pluguin som oivervåker trafikken på siden din og gir beskjed om noe uregelmessig skjer.

Les også: Dette bør du gjøre for å beskytte din WordPress-side mot angrep

WordPress File Monitor Plus

Dette innstikket kan være veldig nyttig i kampen mot angrep. Flere av de typiske angrepene legger til ekstra filer blant WordPress-filene dine og dette innstikket holder oversikt over dine filer slik at ingen ekstra filer dukker opp ubemerket.

WP Security Scan

WP Security Scan sjekker alle filrettigheter og at alt er som det skal være, i tillegg til noen ekstra features.

Update Notifications

For å unngå angrep er det helt avgjørende at du hele tiden har siste versjon av WordPress innstallert samt siste versjon av dine innstikk. Update Notifications sørger for å varsle deg når det er oppdateringer tilgjengelig for themes, plugins og WordPress generelt.

Wordfence

Wordprence er nytt, men solid. Den sammenligner ditt core-system med hovedfilene til WordPress og gir deg beskjed om noe ikke stemmer. I tillegg scanner den siden din for kjente malwares, phishing, bakdører og virus-infeksjoner.

WP DB Backup

Navnet sier vel det meste. Sørg for at du har backup av database og filer.

Stealth Login

Hjelper deg å lage egne URL-adresser for innlogging, admin o.l.

Login Lockdown

Gir deg mulighet til å sette antall forsøk på å logge inn for en periode. Du kan selv bestemme antall forsøk man har og hvor lang tid man blir utestengt om man gjør for mange forsøk.

Latest news
Related news