3 nye utgivelser i februar

Jeg har vært innvolvert i hele 3 nye utgivelser i Februar. Via den Spanske publisheren jeg for tiden samarbeider med har jeg fått tak i 3 nye prosjekter med hvert sitt artistnavn.

De 3 utgivelsene er alle på iTunes «as we speak» og jeg anbefaler deg selvfølgelig å skaffe deg din kopi til DJ’settet MED EN GANG!

Alle prosjektne er dance, men har sine utpring.

Toni Peret feat. Ian Hooper – Music Is Everything

Dette er min favoritt pr i dag. Jeg har produsert og skrevet denne sammen med Ian Hooper og etter utallige 1000 lyttinger er jeg fortsatt ikke lei! Det er morsomt når alt klaffer så godt i tillegg til at man har en så bra vokal å jobbe med.

Agus Riera – Give It Up (Link til remix)

Jeg kjenner ikke Agus så godt selv, men han jobber en del i TV i spania og henvendte seg til Genc Records for hjelp denne gang. vi lagde selvfølgelig en knallbra låt som Agus og hans team likte.

Fuunstar – No No

Dette er oppfølgeren til første singelen til Fuunstar «Oh Na Na Na», som har fått hele 100.000 kikkere på YouTube. Vi håper No No vil få samme resultat så sørg for at du klikker deg inn og lytter på den.

Vi har mange spennende prosjekter på lager som enda er i pressa så følg med. Det kommer mer om kort tid.

Promoliste

Genc Records har nå opprettet en egen mailliste for kun DJ’s. det vil si at om du jobber i Radio eller spiller som DJ på sin lokale klubb eller lignende kan du nå motta promopakker fra Genc Records med en gang nye utgivelser er klare. For å sette deg på denne listen må du gå inn på lingen nedenfor og følge instruksjonene.

http://gencrecords.com/for-djs/