5 gode innstikk du kan bruke til å markedsføre din WordPress-blogg med

Sliter du med å bli lagt merke til? Ved å bruke de rette innstikkene til WordPress kan du få til en promotering som kan bidra til å få opp interessen for din blogg.

Det finnes mange gode innstikk for WordPress-bloggere som hjelper deg å markedsføre din blogg og her er en liten liste over noen du burde ta en kikk på

1. YOURLS: WordPress to Twitter

WordPress og Twitter går veldig godt sammen. Alle bloggere burde også ha en Twitter-konto. På Twitter kan alle medlemmer følge deg og dine små twitter-meldinger. YOURLS-innstikket sørger for at du kan dele innlegg direkte via WordPress-bloggen din på bare 1 klikk. Jeg har selv brukt dette for å promotere dette innlegget på DN Blogg sin twitter-konto. Har du mange som følger deg vil du få god synlighet og kanskje mange klikk.

2. Jetpack by WordPress.com

Jetpack byr på mer enn bare 1 plugin. Dette er et helt sett med meget gode plugins. Utvalget byr på statistikk, nyhetsbrev, twitterkobling og mye mer. Her har du en gylden mulighet til å følge dine lesere samtidig som de kan følge deg. Her bør du absolutt ta en kikk om du ikke allerede har gjort det.

3. ALO EasyMail Newsletter

Jeg brukte litt tid på å finne et nyhetsbrev som ikke hadde for mye dullete design eller andre ubrukelige funksjoner i seg og endte opp på ALO EasyMail Newsletter. Dette var enkelt å bruke og hadde ikke for mye profilering i seg. Her kan du enkelt bruke widgets til å få folk til å melde seg inn og samtidig sende ut nyhetsbrev enkelt via dashbordet.

4. Sociable

Alle har en konto på twitter eller facebook. Det er derfor også grunn til å gjøre det mulig for dine lesere å dele dine innlegg. Sociable er derfor et godt alternativ til dette. Her kan du selv velge plattformer det skal være mulig å dele på og i tillegg velge plassering.

5. All in one SEO pack

Dette er kanskje ikke innstikket som gir et innlegg mye besøk, men generelt for bloggen din. All in one SEO sørger for at meta-description og oppsett ligger tilrette for søkemotorer. Dette gjør at din blogg blir mer synlig i søkemotorer som igjen gjør at du får mer besøk.