Aksjene du følger med på i Februar

Det kan være svært lønnsomt å ha en posisjon på aksjemarkedet hvis du tar forhåndstrinnene som er nødvendig for å tjene profitt på prisbevegelsene. Aksjer er svært flyktige enheter og som enhver investering på finansmarkedet, risikerer du kapitalen din når du kjøper selskapsaksjer. Markedet påvirkes av mange eksterne faktorer, som inkluderer:

  • Selskapsinntekter
  • Politisk rettede avdrag
  • Økonomiske innovasjoner
  • Nyheter

I dag opplever fortsatt mange av verdens land effektene som utbruddet av koronapandemien brakte med seg. Økt personlig forbruk etterfølgende gjenåpningen av mange sektorer har fått inflasjonen til å stige i mange land, noe som har betraktelig påvirket finansmarkedene. Visse aksjer har overlevd denne inflasjonsstrømmen bedre enn andre, og du kan bruke en online tradingplattform til å spekulere på verdien deres og handle aksjer. Mot slutten av januar annonserte mange selskaper inntektsrapportene sine, en begivenhet som hadde direkte innvirkning på verdien til aksjene deres. Som et resultat vil vi ta en titt på noen av toppaksjene å følge med på i Februar, for å hjelpe deg på vei på investeringseventyret ditt.

Les videre for å finne ut mer.

Ford Motor (F)

Kjøretøysprodusenten Ford har ikke vært midtpunktet i samtalen på en god del år, i kjølvannet av at de ble overkjørt av konkurrentene som var raskere til å begi seg inn i den elektriske kjøretøysrevolusjonen. Nå har imidlertid Ford-aksjen begynt å ta seg opp igjen.

Investorer har kjøpt aksjen i forkant av den kommende F-150 Lightning pickup-trucken, en fullstendig elektrisk lettvektstruck, som kjører med lovnaden om å endre den elektriske bilsektoren for alltid. Etterfølgende denne lanseringen og den imponerende ytelsen til selskapet nylig, forutsier analytikerne at Ford kan komme til å vise til inntekter mellom $1,54 og $2,35 per aksje i 2022.

Det er ikke bare det at Fords imponerende prognoser får investorer til å kjøpe aksjer, men tradere har også blitt manet frem av selskapets utbytteavkastning på 2 %, som kan gi deg en sunn langsiktig avkastning på investeringen din.

Vertex Pharmaceuticals (VRTX)

Vertex er et amerikansk legemiddelselskap som produserer medikamenter for personer med alvorlige lidelser. Selskapet investerer i vitenskapelig innovasjon og mye av arbeidet deres har vært fokusert på behandlingen av cystisk fibrose. Selskapet er basert i Boston, med forsknings- og utviklingsavdelinger og kommersielle kontorer rundt om i verden.

Vertex har så langt utkonkurrert mange av de andre bioteknologiske selskapene i år, og selskapsaksjene opplever en økning på 10 % år etter år. Selskapets suksess kan tilskrives den innovative agendaen deres, og de er i ferd med å avansere inn i ferdigstillende testtrinn i behandlingen av mediert nyresykdom, som vil åpne opp et enda bredere globalt market.

Selskapet kan vise seg å være et flott investeringsobjekt for fremtiden mens de fortsetter å innovere innen biotek-industrien. Per i dag er Vertex sin pris/inntjening-til-vekst (PEG) på 0,35 og fremstår som en flott investeringsmulighet denne måneden.

Tesla (TSLA)

Tesla er et kremeksempel på et selskap som overgikk analytikernes forventninger til innteksrapporter for fjerde kvartal. Det amerikanske elektriske bilselskapet rapporterte inntekter på $2,54 per aksje, som er en 218 % økning fra fjoråret. Tesla så inntektene sine øke med 65 % til $17,7 milliarder, mer enn analytikernes forutsigelser på $17,1 milliarder.

Tesla dominerer det elektriske bilmarkedet og per i dag overgår etterspørselen etter produktene deres kapasiteten deres til å produsere. Som en respons planlegger selskapet å investere i en forøkning av forsyningskapasiteten i år, som bør lette på produksjonstrykket. Som et resultat forblir Tesla-aksjer en attraktiv investering og den allmenne enigheten fra ekspertene er at aksjen er et populært kjøp i Februar.

Prisen på en aksje kan endre seg dramatisk over en kort tidsperiode og derfor bør du bruke en online tradingplattform for å spekulere på verdien til noen av verdens største selskapsaksjer. Du bør også bruke en kombinasjon av fundamentale og tekniske analyser for å foreta informerte spådommer med hensyn til prisbevegelser i fremtiden, for å verne kapitalen din, og minimere risikoen din.