Anmeldelse av mobilt bredbånd fra Ice

Det å velge hvilket mobilt bredbånd man skal ha, kan godt føles litt som å skulle bane seg vei gjennom en skikkelig jungel, og det er ikke så rart at det kan føles sånn – det finnes nemlig utallige valgmuligheter, og hvis man ikke vet særlig mye om hva som er viktig kan det være vanskelig å vite hva man skal basere beslutningen sin på. Derfor har vi anmeldt mobilt bredbånd fra Ice for deg, sånn at du enkelt kan se om det passer til deg og de behovene du har. Les videre og finn ut av om dette er det riktige abonnementet for deg!

Noen av de aller viktigste tingene vi ser på når vi skal bedømme hvor bra et mobilt bredbånd, er hvilken pris man skal betale for det, og hvor god dekningen er. Noe av fordelen ved å velge et mobilt bredbånd fra Ice i stedet for å bruke vanlig nett, er jo nemlig at man har en mer fleksibel løsning – men for at dette skal virke på den måten man ønsker, er man nødt til å sikre seg at bredbåndet har den dekningen man forventer. Hvis du ønsker deg et mobilt bredbånd med overlegen dekning til en god pris, er mobilt bredbånd fra Ice et bra valg. Men hvorfor?

Fordeler med et mobilt bredbånd fra Ice

Når du oppretter et abonnement hos Ice får du en ekstra god pris de første tre månedene, data rollover, 30 dagers åpent kjøp og en ruter til 1 kr – som du selvsagt heller ikke skal betale for etter de tre månedene med redusert pris. Dette får du når du velger mobilt bredbånd fra Ice:

  • 300 GB for 399,50 kr de tre første månedene (heretter 799 kr i måneden).
  • Data rollover hver måned, som gjør at du aldri går glipp av data som du har betalt for.
  • 30 dagers åpent kjøp.
  • Smartrouter til bare 1 kr, der du sparer den ordinære prisen på 1699 kr.
  • Overdreven arealdekning og lar deg velge optimal frekvens for der du er.
  • Aldri overfakturering! Du bruker aldri mer data enn du har, så du vil aldri bli overrasket med en høyere regning enn det du hadde regnet med å få.

Det er ikke noen tvil om at nordmenn bruker nettet mer enn noensinne før, og ikke nok med det – vi ønsker oss også større fleksibilitet, sånn at vi kan kose oss med strømmetjenester på hytta, båten eller andre ting. Det er derfor flere og flere som velger et mobilt bredbånd, og dette fra Ice er et godt alternativ til alle som ønsker seg sterkt og raskt internett til en bra pris.

Så enkelt er det å få mobilt bredbånd

Det er bare fire små trinn du skal gjennomføre før du er klar til å bruke det nye, mobile bredbåndet ditt!

  • Bestill abonnementet ditt på ice.no
  • Motta en SMS med sporingskoden din sånn at du kan følge med på leveringen din
  • Hent pakken din på postkontoret (dette tar typisk 3-5 dager)
  • Sett opp ruteren din og begynn å bruke den!

Spørsmål og svar

Hvordan installerer jeg egentlig mobilt bredbånd?
Det er superenkelt! Bare koble ruteren din i stikkontakten og skru den på. Så kobler du deg bare enkelt på ruterens wifi – SIM-kortet er nemlig allerede aktivert og navn og passord finner du på klistrelappen på undersiden av smartrouteren din.

Trenger jeg en ekstra antenne?
Du trenger som utgangspunkt ikke flere antenner, den på ruteren vil stort sett være nok, men det finnes ekstra antenner du kan kjøpe hvis du ønsker bedre effekt og dermed også raskere nett. Dette er noe du kan velge til når som helst, så du kan fint prøve uten først, med den antennen som allerede er på ruteren.

Hva skjer hvis jeg ikke har igjen mer data?
Du betaler ikke for overforbruk hvis du bruker mer enn den dataen du har, så du får aldri en faktura som er høyere enn det du hadde regnet med. Det som skjer, er bare at hastigheten din vil settes ned betraktelig, men du vil altså ikke betale for det du bruker mer.

Kan jeg pause abonnementet mitt?
Ja – du kan ringe til kundeservice og få hjelp til å fryse abonnementet ditt. Men det er noen ting du bør vite før du velger denne muligheten. Du kan ikke fryse abonnementet ditt mens du er innenfor bindingstiden din (for dette abonnementet er dette 12 måneder), du kan maks fryse abonnementet ditt i 12 måneder, og du må varsle om frysning minst 1 måned før det skal aktiveres.