AnyMP4 TransMate

Det å overføre filer mellom mobiltelefoner eller andre enheter er noe som bare har blitt enklere og enklere, men med AnyMP4 TransMate, har det virkelig aldri vært enklere. I denne anmeldelsen skal vi se litt nærmere på akkurat hvorfor, og hvem denne tjenesten er utviklet, og ikke minst relevant, for, så hvis dette er noe som høres interessant ut for deg har du kommet til det riktige stedet.

Det blir mer og mer vanlig å bytte mobil og andre enheter, og neon gjør det kanskje litt for ofte, men uansett om man gjør det en gang i måneden eller en gang hvert fjerde år,  til for eksempel Android eller iPhone vil man ha behov for å overføre filer mellom den nye og den gamle enheten sin. Dette er greit hvis man holder seg til ett styresystem, for der er det ofte gode muligheter for overføring. Dette er en tjeneste for de som bytter enhet, eller rett og slett bare vil være helt sikker på å ha en sikkerhetskopi et annet sted enn i skyen.

Mange funksjoner

En av de tingene man ofte ser på når det gjelder denne typen tjenester, er hvilke funksjoner den har, og med denne tjenesten kan man heldigvis ta det helt med ro. Her kan du nemlig enkelt konvertere filer, noe som ikke bare gjør det enklere å overføre filene, men som også gjør at du kan lage ringetoner selv.

Men selv om det at tjenesten har mange funksjoner er en bra ting, så kan dette også gjøre at man kan føle seg litt forvirret av menyen. For med mange funksjoner, er det vanskeligere å lage en enkel og ikke minst brukervennlig meny, så det gjelder å ha tunga rett i munnen når man driver med akkurat oppgaver som det å navigere denne menyen.

Selv om man skulle tross at dette med et stort antall funksjoner skulle vært en bra ting, er det faktisk noe av det som trekker ned, fordi det gjør at du lett kan føle deg overveldet. Det hadde helt klart være en bedre tjeneste hvis den var klar og tydelig på hva den kunne bidra med, i stedet for å benytte seg av mange forskjellige funksjoner som likevel ikke er klare og tydelige, eller enkle å finne.

Når dette er sagt er det fortsatt en fin tjeneste med mange spennende muligheter, så sjekk den ut og se hva du synes – kanskje den ender opp med å være midt i blinken for deg.