tirsdag, april 16, 2024

Beskytt nettleseren din med AVG Secure Browser

Det er én ting som ikke kan nevnes for ofte, og det er viktigheten av antivirusbeskyttelse, både på PC, nettbrett og mobiltelefon. Du må aldri ta i bruk en slik enhet uten å ha dette installert. Det finnes utallige versjoner, både betalingsløsninger og gratisløsninger. Internett er fantastisk på så utrolig mange måter, men dessverre kommer det også med et utall trusler. Både i form av virus, nettfiskesvindel, løsepengevirus og identitetstyver, blant noen.

Derfor må vi gjøre det vi kan for å unngå disse. Du må finne en løsning som tar hånd om din sikkerhet og ditt privatliv. I tillegg til et godt antivirusprogram er en trygg nettleser alfa og omega.

En av de som kan hjelpe oss med dette er AVG – du har garantert hørt navnet før! AVG leverer noen av de beste sikkerhetsløsningene som er på markedet. Deres produkter er svært anerkjente blant både eksperter og den vanlige mannen i gata.

Visste du at de også leverer en nettleser? AVG Secure Browser er en av de sikreste og mest private nettleserne du kan finne. Last ned AVG Secure Browser.

Tryggere surfing med AVG Secure Browser

Vi kan absolutt anbefale AVG Secure Browser, og anbefaler deg å teste den ut. Når vi vet at AVG er så vanvittig gode på internettsikkerhet, vet vi også at de samme menneskene har utført mirakler med dette programmet. Få mennesker har større innsikt i hvilke farer som ligger og lurer der ute i Cyberverdenen. Ikke nok med at AVG Secure Browser ivaretar privatlivet ditt. Den har i tillegg en rekke nyttige funksjoner, noe som gjør den verdt et forsøk i seg selv.

Nettleseren er basert på Chromium, som er en åpen kildekode. Dette er den samme som Google Chrome er basert på. Du vil altså kunne dra nytte av en av de beste nettlesermotorene som finnes. I tillegg får du tilgang til flere millioner ulike utvidelser som tilbys av Googles Chrome Web Store.

Ta privatliv og sikkerhet på alvor

Det er likevel sikkerheten vi tenker mest på når vi anbefaler AVG Secure Browser. Den inneholder en rekke sikkerhetsfunksjoner som en nettbruker trenger. Det store behovet for kunnskap er ikke nødvendig fordi funksjonene er integrerte og ikke trenger ytterligere konfigurasjon.

Mer om hva AVG Secure Browser kan gjøre for deg

Du unngår å bli sporet

Personvernet er noe du bør ta på største alvor. Det digitale fingeravtrykket ditt sprer seg fortere enn du antagelig er klar over. Med AVG Secure Browser surfer du anonymt, og nettsteder blir hindret fra å følge med på det du gjør.

Ved å gjøre nettleseren din mindre unik, vil også det digitale fingeravtrykket bli vanskeligere å identifisere.

Nettleseren inneholder også en funksjon for personvernopprydding. Den sørger for at midlertidige filer, informasjonskapsler, nettleserhistorikk og annen søppel blir fjernet. I tillegg til å gjøre tiden din på nettet mer privat, sørger denne funksjonen også for at det ikke hoper seg om med masse grums på PC-en din. På den måten vil den også jobbe raskere.

Hvis du ønsker at nettleserloggen ikke lagres og at informasjonskapsler og hurtigbuffere umiddelbart blir slettet etter en økt på nettet, kan du benytte deg av Usynlighetsmodus.

Vi kan også anbefale deg å bruke AVG Secure VPN, som kan integreres med AVG Secure Browser. En VPN-tjeneste forhindrer at andre kan se hva du gjør på nettet, og du kan ikke identifiseres. Kort fortalt fungerer en VPN-tjeneste ved at du logger deg på via en annen tjener som kan befinne seg hvor som helst i verden. AVG har et stort utvalg å ta av. All informasjon mellom deg og mottaker krypteres gjennom en VPN-tunnel. IP-adressen din blir skjult, og du vil surfe fra IP-adresse tilhørende den andre tjeneren. Med VPN kan du også unngå geografiske blokkeringer. Vi anbefaler deg å lese mer om VPN om du ikke allerede vet hva det er.

Raskere surfing

AVG Secure Browser kan blokkere reklame. Når du slipper å bruke ressurser på å laste ned irriterende markedsføring, vil også surfingen gå raskere. Med Adblock vil reklamen stoppes, og nettsteder kan lastes raskere. Om du ønsker å kun blokkere ondsinnet reklame, men beholde det harmløse, er dette også mulig. Valget er ditt!

En sikrere internetthverdag

AVG er kjent for å være gode på sikkerhet, og det beviser de også med nettleseren sin. Det går ikke et sekund uten at de jobber med å identifisere og bekjempe ulike trusler.

Noen ganger kan vi bli utsatt for tillegg fra tredjeparter. AVG Secure Browser sørger for at du kun installerer tillegg som er trygge.

Et besøk i nettbanken eller et kjøp på nett er også noe som kan utgjøre en stor trussel. Uten beskyttelse kan nettsnoker fange opp kredittkortnummer, personnummer, passord og annen personlig informasjon. Med AVG Secure Browser sin egen bankmodus vil ikke disse snokene/hackerne se det du skriver inn.

Nettfiskeangrep truer oss overalt. Dette er svindelforsøk som du enten får via e-post, telefon eller falske oppdateringsvarsler på nettsider. Så lenge du har AVG i ryggen, vil de forhindre at du opplever dette i nettleseren.

Er du av typen som trykker «hold meg pålogget» eller «husk meg» når du besøker ulike nettsteder som krever innlogging? Dette bør du for all del ikke gjøre. Det kan være vanskelig å huske alle passordene vi i dag må ha, men å legge igjen denne informasjonen kan også utgjøre en trussel. Derfor er passordassistenten som er integrert i AVG Secure Browser redningen for deg. Den lagrer påloggingsinformasjoen din på en sikker måte, slik at den ikke havner i hendene på uvedkommende.

Vi kan ikke få sagt mange nok ganger hvor viktig det er at du er nøye med personvernet ditt på nett. Det er litt ymse hva de ulike leverandørene av sikkerhetstjenester tilbyr. Vi kan derimot, uten å blunke, anbefale nettleseren til AVG. Her får du alt du trenger og mere til, og du kan surfe trygt, vel vitende om at du har et av verdens ledende firma innen internettsikkerhet med deg hele veien. Men ikke glem at du også må ha et godt antivirusprogram. Nettleseren kan ikke beskytte deg mot alle farer som lurer rundt omkring – selv om den kan gjøre mye.

Latest news
Related news