Bing Website Translator WordPress Plugin

WordPress er det ultimate verktøyet for deg som ønsker å bygge og drive din egne hjemmeside. Det er utrolig lett å lage, og du trenger ikke å kunne koding eller lignende. Når man lager en slik nettside kan hvem som helst få tilgang til, og lese det du legger ut, noe som er perfekt om du driver med affilliate markedsføring eller har din egne bedrift.

Enkelt og profesjonelt

Med Bing Website Translator WordPress Plugin kan du også få innholdet ditt oversatt, slik at du kan forsikre deg om at alle kan lese det du skriver. Dette programmet kan oversette nettsiden din til over 40 språk, og vil dermed fjerne alle språkbarrierer. Den kommer med et enkelt administrasjonspanel, slik at den raskt og problemfritt kan bli installert på den besøkende nettsted. På denne måten kan hvem som helst lese det du skriver, uten at det gjør siden mer komplisert eller mindre profesjonell.

Smarte funksjoner

Noen av de smarte funksjonene til Bing Website Translator WordPress Plugin er blant annet at det er enkelt å sette opp, og har innstillinger mer integrert hjelp som alle kan forstå. Man kan enten bruke den som en widget eller som en kortkode, og det har tilnærmet ingen innvirkning på innlastningen av siden. Det er med andre ord et program som hvem som helst kan bruke, uten at det påvirker siden din negativ. Programmet er også en stor fordel både for deg om de som besøker siden din.

Fordelene med å bruke akkurat dette programmet er blant annet at alle innstillingene er samlet på et sted i en database, og man skal ikke lete lenge for å finne det man trenger. Det er også et utrolig raskt forgram som ikke skaper unødvendig ventetid for leserne dine. Dette er fordi det ikke lastes inn en ekstern fil. Prøv det selv på din WordPress side!