Google Maps WordPress Plugin

WordPress er det perfekte programmet for deg som ønsker å opprette en nettside raskt og enkelt. Det har blitt utrolig populært, ikke bare fordi det lar hvem som helst lage en hjemmeside, men fordi man kan få så mange forskjellige tilleggsprogram som kan øke kvaliteten og brukervennligheten på siden din. Google Maps WordPress Plugin er en av disse.

Hva er det?

Google Maps WordPress Plugin er den enkleste måten å tilby bruk av Google maps på hjemmesiden din på. Programmet lar deg legge til et tilpasset Google kart eller en Store Lovator i WordPress innlegget ditt, eller på en egen side på hjemmesiden din. Dette gjør at leserne dine, til enhver tid kan vite hvor en lokasjon er, enten om det er butikken din, eller noe du skriver om i et innlegg. Det er super enkelt å bruke, og det er ingen iFrames som er en stor fordel.

Slik kan du bruke det

Et slikt program er perfekt å bruke i siden der du skriver noe om deg selv, i en kontaktside, ruter eller på en side med kart som viser leveringsområder. Listen er lang, og det finnes utrolig mange bruksområder for dette produktet. Du kan både finne en gratisversjon, og en som er betalt. Med gratisversjonen har du tilgang til en rekke funksjoner, og mange liker denne fordi man ikke må betale noe for den. Likevel får man mye mer å jobbe med på den betalte versjonen, og det er en god investering dersom du ønsker en proff og troverdig side.

Gratis versjon

Dette er den mest populære Google maps-utvidelsen for WordPress, som utrolig mange velger å bruke. Denne er, som du sikkert skjønner, helt gratis, og enkel å bruke. Derfor taper du ingenting ved å teste den ut på din side. Det er ingen koding nødvendig, og du kan lage så mange kartmarkører du ønsker, eller bare skrive inn adressen. Man kan raskt og enkelt endre kartmarkører, og du har tilgang til Elementor Map-blokk.

For at kartet skal gli best mulig inn på siden din, kan du enten designe ditt eget kart-tema, eller velge mellom 9 populære tema som er ferdiglaget. Besøkende på siden din kan selv se kartet i fullmodus, søke etter lokasjoner, bruke Polygons på kartet og velge mellom fire karttyper: veikart, terreng, satellitt og hybrid. Alt dette får de tilgang til, helt uten reklame.

Betalt versjon

Til tross for at du kan bruke en rekke funksjoner med gratisversjonen, er det noen ekstra ting man kan dra nytte av i betalt versjonen. Her kan du nemlig lage flere kart og la besøkende få kjøreanvisninger til kartmarkørene du har satt. Du kan også benytte deg av flere markørikoner slik at kartet ditt, og lokasjonen du har tegnet ut vil skille seg fra mengden. Markørene du setter kan filtreres etter kategori, og du kan vise de besøkendes posisjon på kartet. Dette er selvsagt kun noen få av funksjonen, og i realiteten er det mye, mye flere. Du kan selv teste ut pro-versjonen av Google Maps for WordPress for kun $39,99