WP Content Pilot Plugin

WordPress har raskt blitt en av de mest populære sidene å bruke når man raskt og enkelt skal lage en nettside. De aller fleste som driver en business, ønsker å starte med affiliate markedsføring, skriver blogg eller lignende, trenger en nettside, fordi det er her folk kommer for å finne informasjon. Å kode en nettside fra bunnen er ikke bare, bare, og derfor fungerer WordPress for mange. Her finnes det også mange gode plugins man kan bruke, for eksempel Content Pilot. La oss ta en nærmere titt!

Hva er det?

Det beste programmet for autoblogging og kurering av innhold er definitivt WP Content Pilot. Denne hjelper deg nemlig med å lage nye WordPress innlegg til blogg! Innleggene er av høy kvalitet, og kan inkludere tilknyttede lenker automatisk. Dette er en super måte å holde siden din oppdatert på, selv om du ikke har tid til å skrive et innlegg. Vi mennesker har blitt mer og mer krevende når det kommer til innhold, og ønsker gjerne en strøm av innhold når det måtte være. Da er det smart å ha en plugin som kan hjelpe deg med å generere dette, selv når tiden og kreativiteten ikke strekker til.

Sikre fremtidige innhold

En annen ting som er viktig å tenke over når man har en WordPress side, er å planlegge fremtidige innhold. Dette betyr at man må planlegge i god tid fremover, slik at innleggene kommer til riktig tid. Dette kan Content Pilot plugin hjelpe deg med. Programmet har en funksjon der det fortsetter å legge ut artikler på nettsiden din. Du kan stille inn definerte intervaller på forhånd ved å bruke valgte søkeord og kilder. Dette gjør at nettiden din alltid vil være oppdatert og virke profesjonell. Som en ekstra bonus kan programmet også knytte lenker til automatisk, slik at du kan få provisjon fra leverandørene du samarbeider med.

Funksjoner inkludert

Allerede nå har du nok forstått at dette er en utrolig smart plugin for alle som har en WordPress side, men det finnes også flere funksjoner du kan dra nytt av.

Malredigering: Man kan selv lage en mal for hvordan man vil at innlegg skal se ut. Ved å bruke støttede maltagger til modulen får man enkelt generert innlegg som ser ut akkurat slik du ønsker.

Innleggskategorier: Programmet kan samhandle med kategorier, og vil automatisk sette innleggene inn i kategoriene med nylig publiserte.

Oversetter: Det kan være en god ide å bruke oversettelses-funksjonen om du har utenlandske besøkende på siden din. Denne kan nemlig oversette tekstene til hvilket som helst av språkene som du har valgt.

Content spinner: Ved å bruke funksjonen som kalles Content spinner, kan du enkelt lage unikt og automatisk innhold.

Post-tagger: Pluginen kan automatisk sette inn tagger med nylig publiserte innlegg.

Post Meta: Ved å bruke funksjonen post-meta, kan du tilpasse innlegg med temaet ditt best mulig.

Du kan med andre ord gjøre utrolig mye med Content Pilot plugin til WordPress, som vil gjøre det mye lettere for deg å drive siden din!