tirsdag, april 16, 2024

Dyre TV-abonnement skaper oppstandelse

Mange nordmenn sitter å frustrer seg over dyre TV-abonnementer. Dette er en gjenganger år etter år, spesielt ettersom kabelselskapene ofte øker prisene etter hver periode. Spesielt for de som er glade i sport, er det ofte svært dyrt å betale for sporten man ønsker å se. Det finnes imidlertid alternativer, noe mange kanskje ikke er klar over.

Premier League-prisen når nye høyder

Nylig kom nyheten om at det blir enda dyrere å følge med på Premier League, ettersom TV2 har valgt å øke prisene på prestisjeproduktet sitt. Dette førte til at flere TV-distributører, inkludert Canal Digital og Altibox, igjen har økt prisene sine. De begrunner det med TV2 har økt sin veiledende pris til dem, noe som betyr at de må kreve enda mer betalt fra sine kunder igjen, altså alle de som sitter hjemme i stua og venter på å se kamper fra favorittlaget sitt.

Canal Digital økte prisen med hele 200 kr, fra 499 per måned, til 699 per måned, noe som sjokkerte de fleste Premier League-fans og andre interesserte. Altibox fulgte raskt etter, men økte prisen «kun» med 150 kr.

TV2s egen strømmetjeneste, TV2 Sumo, økte også prisene. Denne prisøkningen var imidlertid lavere, med 70 kr ekstra per måned.

Mange spekulerer i om dette er gjort med viten og vilje av TV2, da de som kjent har mistet rettighetene til verdens mest populære fotball-liga, Premier League. Den nye rettighetsperioden begynner imidlertid først fra 2022/23-sesongen. Dermed spekulerer mange i at TV2 har gjort dette i håp om at folk skal bytte fra andre TV-distributører, til deres egen Sumo-tjeneste. På den måten kan de sikre seg ekstra kunder, før rettighetsperioden deres er over. Og på den måten håpe at mange binder seg om med lange avtaler for strømmetjenesten, noe som gjør at de beholder dem som kunder også etter at Premier League-rettighetene har forlatt TV2-skuta.

 

Lovlig streaming på nett

Streaming på nett er noe som har eksistert i mange år. Mange av de ulike streaming-tjenestene er derimot blitt stengt på grunn av lovbrudd. Det finnes imidlertid lovlige alternativer, der du kan se internasjonal sport live mens begivenhetene pågår, samtidig som du kan spille på oddsen som tilbys.

Unibet TV i Norge gir alle som spiller odds hos den populære bookmakeren muligheten til å se fotball og andre sporter på lovlig vis, direkte på nettsiden. Her kan du blant annet se noen av verden mest populære fotball-ligaer, inkludert Bundesliga, La Liga, Serie A og Championship i England. I tillegg finnes det streaming av kamper fra Øst-Europa, Sør-Amerika og Asia. Og hvis fotball ikke er det som interesserer deg, kan du blant annet se ulike kamper og ligaer fra basketball og ishockey.

Det eneste kravet for å få sett kampene gjennom streaming-tjenesten, er at du har minst én krone på kontoen din, og at du har plassert et spill på kampen i løpet av de 24 siste timene.

Dette er et flott alternativ for de som ønsker å unngå de dyre TV-abonnementene som mange sportspakker fører med seg.

Latest news
Related news