Her er nye iPhone 13!

Endelig er Apple sin helt nye iPhone lansert, nemlig iPhone 13! I denne lanseringen får vi hele 4 forskjellige varianter av den populære smarttelefonen, nemlig iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Max og iPhone 13 mini. Disse mobilene inneholder noen ganske fantastiske funksjoner og er det aller beste du får fra Apple for øyeblikket. La oss ta en titt på hva du kan forvente når du kjøper den!

En ny og forbedret skjerm

Vi bruker telefonen vår til det aller meste, og selv om det ikke er store dingsen, så setter vi pris på en skjerm med god kvalitet. I denne smarttelefonen kan du få gleden av å kikke og touche på en Super Retina XDR-skjerm med ProMotion. Kjøper du i tillegg iPhone 13 Max, som er den største av de fire versjonene, så får du hele 6,7 tommer med skjerm.

En ting som skal noteres, er at jo bedre skjermene til Apple blir, jo dyrere er de å bytte ut. Særlig på den nyeste iPhonen. Derfor er det anbefalt å ha et godt deksel, og kanskje til og med beskyttende glass på telefonen. Du kan allerede finne et iphone 13 pro deksel mange steder, også til de andre versjonene.

Eksepsjonelle bilder og videoer

Det digitale kameraet har for lengst blitt lagt på hylla for å bane vei for Apple sine telefoner. Man trenge rikke lengre noe annet en telefonene for å ta imponerende bilder. Den nye iPhone 13 loves til og med å ha enda bedre kamera enn de tidligere utgavene, og nå er også videoegenskapene til telefonen forbedret. Med lynskarp kvalitet og autofokus kan du ta opp filmer som ligner de fra Hollywood!

Raskt minne i lang tid

Det beste med å få en ny telefon er jo at den virker raskere enn noen gang, og den er helt ny og fresh. IPhone 13 har også forlenget batteritid, så det skal gå lengre tid mellom oppladningene. Det er alltid en stor fordel. 13 og Pro versjonen kan kjøpes med 128, 256 og 512 GB, så her skal det heller ikke stå på lagringskapasiteten. Nå som mange liker å bruke mobilen som både spillkonsoll og fotoalbum, så er det jo en god ide å ha mye plass man kan dra nytte av.

Nye, kule farger

Den nye telefonen kommer i mange kule farger du kan velge mellom. Mens de har fjernet både rosegull og militærgrønn fra mengden, så kan du nå få den i blå, rød, sort, hvit og rosa. Kjøper du telefonen i rød så går også noen av pengene til det globale fondet for å bekjempe COVID-19. Designet er ikke bare kult, men det har også mange praktiske elementer. Denne telefonen skal blant annet være vannavstøtende, og utsiden er laget av et slitesterkt Ceramic Shield som gjør den mer robust, men fortsatt estetisk flott.

Som vanlig imponerer den nye iPhonen fra Apple oss stort, både med bedre kamera og lengre batteritid, et kult fargedesign slår heller aldri feil. Vi gleder oss til å kunne prøve den ut!