Innredningstrender som er populære akkurat nå

Vi nordmenn har aldri vært mer opptatt av innredning, og det er nok takket være visuelle medier som Instagram, som hele tiden forer oss med nye ideer. Da blir det nemlig utrolig fristende å skape litt forandring i hjemmet. Men hva er det som er populært akkurat nå, og er det noe du kan oppnå med bare få, enkle grep? Det skal vi se litt nærmere på her.

Nå er det tid for farger

I flere tiår har vi vært slaver av den hvite minimalismen som har preget så godt som alle hjem. Det er rent og i noen tilfeller også litt sterilt, men det er mange som nå savner den hjemlige følelsen og et personlig uttrykk. Og ikke minst – farger.

Farger kan man oppnå i hjemmet på flere måter, og mange tenker kanskje at maling er den mest nærliggende løsningen. Men det finnes en annen løsning, som er enklere og som gir et tydeligere stiluttrykk, nemlig tapet og fototapet.

Med tapet og fototapet kan du lett innrede med farger. Det vil si, at du kan beholde et forholdsvis anonymt interiør på resten av innredningen din, men slå til for fullt skrue ved å skape stemning med farger på veggene. Fototapet vil også skape en dybde i rommet, som er vanskelig, ja til og med umulig, å oppnå med maling. Fordelen med tapet versus maling, er også at du får noe etterlengtet tekstur inn i et rom. Det gir en taktil følelse av noe håndgripelig, som vi har savnet i minimalismens grep, og det er derfor tapet og fototapet er en av de største innredningstrendene akkurat nå.

https://www.nicetapet.dk finner du et stort utvalg av tapet og fototapet, som passer perfekt til ditt behov. Uansett om du går for en sval og yndig stil med blomstret tapete eller om du er på jakt etter noe som er et større statement, så finner du det der.

Forvandle hjemmet ditt

Innredningstrendene akkurat nå handler mye om forvandling. Forvandling fra noe anonymt til noe personlig, forvandling fra noe utskiftbart til noe holdbart. Det er jo også et miljøaspekt som taler oppi alt dette, om at det vi nå tar inn i hjemmene våre, det er ikke noe som bare skal skiftes ut når det kommer en ny trend. Derfor er det en god ide å la veggene være et kreativt lerret, der man kan skifte ut når man føler man trenger noe nytt, uten den store miljøbelastningen det ville være å skulle gå til anskaffelse av helt ny innredning.

Med tapet og fototapet kan man forvandle et rom med forholdsvis få grep, og uten å skulle pusse opp fra bunnen. Det gir deg en mye større frihet til å leke med personlige stiluttrykk, og finne frem til den stemningen du gjerne vil formidle i de ulike rommene i hjemmet ditt. Det handler nemlig om deg. Det er den store trenden akkurat nå. Nå er det opp til deg, og ikke opp til trendene å diktere hva som er in.