mandag, april 15, 2024

Les dette før du bruker norske spilleautomater 

Det finnes i dag utallige spilleautomater på norsk, som er skreddersydd til norske spillere. Men før du bruker disse norske spilleautomatene eller norske plattformene er det viktig at du tenker over noen ting først. Det er nemlig ikke slik at dette er norske plattformer selv om det ser slik ut. I Norge er det nemlig fortsatt slik at Norsk Tipping har monopol på pengespill, noe som betyr at dette er utenlandske plattformer som bare er oversatt til norsk. Men hva har dette av betydning for deg som spiller? 

Det å spille på plattformer via for eksempel NorskeAutomater er veldig populært blant nordmenn, det å spille på norsk er nemlig noe mange ønsker, og det er gode grunner til dette. Mange synes at det rett og slett bare blir enklere å forstå alt og liker ikke minst det at det er mulig å få tak i hjelp via norsk kundeservice og få hjelp på norsk. Men det at disse plattformene ikke er norske er noe som er forvirrende for mange når det kommer til hvilke regler man skal følge. Derfor skal vi snakke litt mer om akkurat det nå. 

Norske regler gjelder også på utenlandske plattformer 

Når man spiller casino spill på utenlandske plattformer kan det være lett å tenke at dette betyr at man ikke trenger å forholde seg til norske regler. For det er jo ikke en norsk plattform? Men selv om dette kanskje kan virke logisk for noen, så er det dessverre ikke slik – noe som nok er overraskende for noen. Reglene forholder seg nemlig til at du som spiller er norsk. 

Det lønner seg derfor å sette deg inn i reglene rundt gevinster slik at du hele tiden vet hva du skal forholde deg til. Det er mange som også tror at det om man spiller med norske kroner er annerledes enn når man for eksempel spiller med kryptovaluta, men dette er heller ikke sant. Det er nemlig slik at du må betale skatt uansett om det er kryptovaluta, andre utenlandske valutaer eller norske kroner du spiller med. Dette er fint å huske, slik at du får betalt riktig skatt av gevinstene dine. 

Hvis du synes at det er litt forvirrende kan du alltid ringe til skatteetaten og spørre dem om hvordan du skal forholde deg til det, og ikke minst hvor du skal skrive det inn i selvangivelsen din, for de vil veldig gjerne hjelpe deg med å gjøre det riktig.

Latest news
Related news