Logg inn med Vipps WordPress Plugin

Når vi bygger en nettside, er det mange forskjellige elementer vi kan bruke for å optimere opplevelsen til de som besøker siden vår. En av de tingene er å bruke et plugin for å for eksempel kunne tilby en tjeneste man ikke ellers kunne tilbudt dem. Og nå kan du til og med bruke et Vipps WordPress Plugin, som gjør at brukerne dine kan bruke Vipps til å logge inn. Men hvordan fungerer dette og hva er fordelene ved det? Akkurat det skal vi snakke om i denne artikkelen.

Hva er Vipps?

Vipps er en populær betalingstjeneste som man kan bruke i hele Norge, og Vipps Logg inn, tilbyr en utrolig enkel måte å både registrere seg og logge inn via denne appen. Vipps har mer enn 3,9 millioner brukere i Norge, noe som gjør at de aller fleste som besøker siden din vil kunne ha muligheten til å logge inn via Vipps Plugin. I dag bruker vi Vipps til mange ting, så det er naturlig at man vil velge dette som en løsning til å logge inn hvis man har muligheten til dette.

Alt brukerne trenger å huske er telefonnummeret sitt, men kan også dele andre opplysninger med nettsiden din via denne muligheten, slik at man slipper å taste det inn manuelt.

Er Vipps Logg inn enkelt å bruke?

En av de tingene man ser på når man skal anmelde en plugin som dette, er å se på hvor enkelt det er å bruke – både for deg som skal kode siden og for de brukerne som skal benytte siden din når du har satt opp alt som skal ordnes.

Svaret på dette er veldig kort: det er enkelt for deg å sette opp og enda enklere for de som besøker siden din å bruke.

Hvilke fordeler er det ved å bruke Vipps Logg inn?

  • Det øker sjansen for at brukerne som besøker siden din logger inn.
  • Alle som har Vipps kan opprette en profil med få klikk.
  • Du kan optimere opplevelsen for hver individuell bruker.
  • Flere brukere gir deg bedre innsikt i hva besøkende liker med siden din og ikke, og gir deg mulighet til å optimere konverteringene dine.

Alt i alt er dette en veldig praktisk plugin, som gjør opplevelsen bedre for brukerne på siden din, og gjør det i tillegg enklere for deg å optimere konverteringene på siden din på grunn av økt innsikt. Alt i alt verdt å sette opp.