Trustpilot Reviews WordPress Plugin

Det å kunne vise potensielle kunder anmeldelser av nettsiden din før de kjøper er noe som virkelig kan bidra positivt til konverteringsraten din. I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på Trustpilot Reviews plugin til  WordPress.

Det å lese anmeldelser er en av de beste måtene å få et inntrykk av tjenesten. Og når du tilbyr en tjeneste eller selger produkter, har du virkelig mulighet til å bidra positivt til antallet av konverteringer du opplever ved å benytte deg av en plugin som gjør at potensielle kunder kan se hva eksisterende kunder har sagt.

Er det verdt å installere Trustpilot Plugin på nettsiden din?

Svaret på dette er kort sagt ja. Det å tilby muligheten til å lese anmeldelser er noe som gjør at du legger opp til at potensielle kunder ser på deg som åpen – fordi du gjør det helt tydelig hvilke tilbakemeldinger kundene dine gir deg. Dette skaper tillitt og kan helt klart være med på å konvertere flere salg.

I bunn og grunn er dette en plugin som du absolutt burde investere tid i å installere, fordi det er noe som virkelig kan bidra positivt til det overordnede inntrykket potensielle kunder får av deg og bedriften din.