eRoom – Zoom Meetings & Webinar

Hvis du har vurdert gjøre videomøter gjennom Zoom tilgjengelig på nettsiden din eller tilby Webinarer, er det en rimelig enkel Plugin du kan bruke på WordPress, som gjør begge disse tingene mulig. I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hvordan dette fungerer og om det er en god løsning som det er verdt å bruke tid på å installere på nettsiden din. Hvis du er nysgjerrig på en plugin som denne, er denne anmeldelsen det riktige stedet å begynne.

Det å ha møter på Zoom eller delta på webinarer har blitt en stor del av hverdagen for oss, og har på mange måter bidratt til at vi har mye større frihet når det kommer til arbeidslivet vårt enn vi hadde før. På mange måter er det noe som gir oss mange flere muligheter for å møte andre, og ha møter med potensielle kunder eller andre.

Hvorfor bruke eRoom?

Det er mange gode grunner til å bruke denne tjenesten. Det å jobbe hjemme, eller med kunder andre steder i landet, eller i verden, er det god grunn til å se på dette som en god løsning. Her er noen av de tingene du kan gjøre hvis du bruker eRoom:

  • Du kan tilby virtuelle leksjoner, enten betalte leksjoner eller gratis leksjoner. Du bestemmer, og du kan derfor bruke tjenesten til både webinarer og betalt undervisning.
  • Nå ut til et stort publikum. Det å gå live på for eksempel Facebook og Instagram er veldig populært når man for eksempel skal holde webinarer eller undervise, men med denne tjenesten kan du gjøre dette på din egen side, noe som knytter de som hører på deg bedre til akkurat din side. Dette er noe som mange vil se på som en klar fordel. Med eRooms kan du ha opptil 10 000 deltagere samtidig.
  • Du kan tilby flere typer innhold på siden din. Du kan alltid legge ut tekst, bilder og video på siden din, men med denne tjenesten kan du også benytte deg av live video – noe som gir deg helt andre muligheter når det kommer til å skape en forbindelse med de eksisterende, og potensielle, kundene dine.
  • Du kan tilby webinarer og undervisning direkte fra dashbordet ditt. Dette gjør at du kan gjøre alt fra ett sted, i stedet for å skulle styre med flere forskjellige plattformer. Enklere for deg og ikke minst også enklere for kundene dine.

Er det verdt å bruke eRooms plugin på wordpress?

Svaret på dette kommer helt an på hva du tilbyr i bedriften din, men det korte svaret er helt klart ja. Hvis du driver med noe der du har lyst til å ha webinarer eller tilby undervisning, er dette virkelig et verktøy som kan være gagnlig både for deg og for deltagerne dine.

Noe av grunnen til dette, er at det tillater deg å holde alt ett sted, noe som gjør det mye enklere å holde styr på, og det kommer du ikke til å angre på. Så hvis dette er deg, er dette et nydelig valg.