Nextory

Nextorys er en av de ledende strømmetjenestene for lydbøker og e-bøker i Norge og har som mål å gjøre verdens bøker tilgjengelig for flere mennesker, utfordre oppfatningen vår av hva det vil si «å lese en bok» og få folk til å lese mer. I en verden hvor teknologiens mange muligheter på flere fronter spiser seg inn i hverdagen vår – med doomsday-scrolling osv. – går Nextory opp i å gi folk bedre mulighet for å fordype seg. Og forære deg muligheten for å lese og lytte til meningsfullt innhold du kan forsvinne inn i, istedenfor å kaste bort tid på å surfe rundt og forsvinne ned i et hull av evig scrolling.

Med et bredt spekter av bøker tilgjengelig i ulike sjangre, fra romaner og biografier til selvhjelp og barnebøker, sikrer Nextory at det alltid er noe for enhver smak. Mens de konkurransedyktige prisene og fleksible abonnementene gjør det enkelt for alle å finne en løsning som passer deres behov.

Godt utvalg og god pris

Når det gjelder utvalg og pris, har Nextory et godt rykte. De tilbyr tre forskjellige abonnementer: Basic, Premium og Unlimited, som gir brukerne fleksibilitet til å velge en plan som passer deres behov og budsjett.

  1. Basic: Dette abonnementet koster 149 kr per måned og gir deg tilgang til 30 timer hver måned. Dette kan være en god start for de som ikke er tunge brukere og ønsker å teste tjenesten før de oppgraderer til en dyrere plan.
  2. Premium: For 179 kr per måned får du tilgang til flere bøker enn Basic-abonnementet ved at du kan lese og lytte til opptil 100 timer per måned.
  3. Unlimited: Til 199 kr per måned får du ubegrenset tilgang til hele biblioteket av lydbøker og e-bøker. Dette er den beste planen for ivrige lesehester (og lyttehester) som ønsker full frihet til å utforske så mange bøker de vil.

Du kan også prøve gratis i 30 dager før du bestemmer deg for hvilket abonnement som passer best for deg. Dette kan være en super måte å få en smaksprøve på om Nextory er noe for deg!

Livet er bedre med bøker

Det er ingen tvil om at livet blir rikere med bøker. Med Nextory kan du ta med deg bøkene overalt, enten du pendler til jobb, går tur med hunden, trener på treningssenteret, eller bare slapper av hjemme.

Lydbøker gir deg muligheten til å multitaske i løpet av dagen, mens e-bøker gir deg muligheten til å fortsette der du slapp, hvis du for eksempel liker å avslutte dagen med en lesestund på sofaen.

Bøker gir oss nye perspektiver på verden, kunnskap om forskjellige emner og ikke minst opplevelser og underholdning. Nextorys enorme bibliotek sørger for at du aldri går tom for gode lese- eller lytteopplevelser til å berike hverdagen med. De har også et godt utvalg av barnebøker, noe som gjør det enkelt å engasjere barna dine i lesing (og lytting) fra en tidlig alder.

App- og brukeropplevelse

Nextorys app er designet for å være brukervennlig og intuitiv. Når du åpner appen, blir du møtt med en ren og ryddig layout som gjør det enkelt å navigere gjennom de ulike funksjonene. Søkefunksjonen er rask og effektiv, slik at du enkelt kan finne de bøkene du leter etter.

Du kan selv tilpasse leseopplevelsen din ved å justere skriftstørrelse, bakgrunnsfarge og lysstyrke for e-bøker, mens lydbøkene kan spilles av i forskjellige hastigheter. Appen husker hvor du slapp i boken, slik at du alltid kan fortsette der du slapp uten problemer.

Inne på appen kan du også utfordre deg selv. Sett deg lesemål ved å bruke bokutfordringen, eller følg lesestatistikken din med lesedagboken. Det kan også være en god måte å motivere barna og være med på å understøtte leseutviklingen deres!

Bruke Nextory med CarPlay og Android Auto

For dem som tilbringer mye tid i bilen, er Nextory kompatibel med både Apple CarPlay og Android Auto. Dette betyr at du kan nyte lydbøkene dine mens du kjører, uten å måtte fikle med telefonen. Du kan enkelt styre avspillingen ved hjelp av bilens infotainmentsystem eller stemmekommandoer, noe som gjør det både praktisk og trygt, da de sikrer at du ikke trenger å ta øynene av veien.

Denne funksjonaliteten er spesielt nyttig for pendling eller lange bilturer, og gjør det mulig å forvandle reisetiden til produktiv eller underholdende tid – så du alltid kan ha en god bok på øret, uansett hvor veien tar deg.

Super kundeservice hos Nextory

En annen stor fordel med Nextory er deres utmerkede kundeservice. Hvis du noen gang har spørsmål eller opplever problemer med tjenesten, er kundeserviceteamet raskt tilgjengelig for å hjelpe deg!

Har du utfordringer som «det kommer opp error kode når jeg skal avspille», «Abonnementet mitt ble sperret uten forklaring» eller «Jeg får ikke til å si opp abonnementet!» – så er det bare å kontakte kundeserviceteamet gjennom appens innebygde hjelpesystem – eller på epost, hvis du foretrekker det. Kundeserviceteamet er kjent for å være vennlige, kunnskapsrike og effektive.

De streber etter å gi brukerne en best mulig opplevelse, og de fleste problemer blir løst raskt og smertefritt.

Hvordan avslutte et Nextory abonnement

Hvis du av en eller annen grunn bestemmer deg for å avslutte abonnementet ditt hos Nextory, er prosessen enkel og grei. Du kan gjøre dette direkte fra appen eller via Nextorys nettside. Her er en trinnvis veiledning:

  1. Logg inn på din Nextory-konto.
  2. Gå til «Min konto» eller «Abonnement» i menyen.
  3. Velg «Avslutt abonnement» og følg instruksjonene.

Abonnementet ditt vil være aktivt til slutten av den inneværende faktureringsperioden, og du vil fortsatt ha tilgang til tjenesten frem til denne datoen. Dette gir deg fleksibilitet til å avslutte abonnementet når det passer best for deg.

Vanlige spørsmål

Hvordan kan jeg avslutte et abonnement hos Nextory?

For å avslutte abonnementet ditt hos Nextory, kan du logge inn på kontoen din, gå til «Min konto» eller «Abonnement»-delen, og følge instruksjonene for å avslutte abonnementet. Prosessen er enkel og kan gjøres direkte fra appen eller nettsiden.

Hva er fordeler med å velge Nextory som din strømmetjeneste for bøker?

Nextory tilbyr et bredt utvalg av lydbøker og e-bøker i ulike sjangre, fleksible abonnementer til konkurransedyktige priser, og en brukervennlig app. Med kompatibilitet med CarPlay og Android Auto, kan du også lytte til bøker på farten. Deres utmerkede kundeservice er også med til å sikre en god brukeropplevelse.

Er det noen spesielle vilkår eller betingelser for prøveperioden hos Nextory, og hvordan kan jeg få tilgang til den?

Prøveperioden hos Nextory varer i 30 dager og gir deg full tilgang til tjenesten uten kostnad. Du kan registrere deg for prøveperioden ved å besøke Nextorys hjemmeside og opprette en konto. Det er ingen bindingstid, og du kan avslutte når som helst før prøveperioden utløper for å unn