Allente

Allente har virkelig tatt den norske strømmeverdenen med storm. Og det er lett å forstå hvorfor. Med det omfattende utvalget av TV-kanaler og strømmetjenester, hvor du selv kan velge til eller fra hvilke kanaler og tjenester du vil ha med, er det enkelt å skreddersy et abonnement som passer for enhver smak.

Tjenesten har den siste tiden gått hen og blitt en av de ledende leverandører av TV- og bredbåndstjenester i Norden. Allente ble dannet gjennom en fusjon mellom Viasat og Canal Digital, noe som gir dem en unik posisjon med et bredt utvalg av innhold og tjenester.

Enten du er sportsfanatiker, filmelsker, eller bare vil ha tilgang til de nyeste seriene, har Allente noe for deg. Du kan se alt fra direktesendt sport til de nyeste Hollywood-blockbusterne og selv mikse og matche etter hvert som preferansene dine skulle endre seg.

Streaming inkludert

Hos Allente får du mer enn bare en vanlig TV-leverandør eller strømmetjeneste – du får en alt-i-ét løsning som gjør at du bare trenger ett stoppested for alt du kunne tenke deg å se.

Med et enkelt klikk kan du utforske et overflødighetshorn av innhold, fra de nyeste filmene, til favorittseriene dine og de aktuelle sportsbegivenhetene – alt fra fra sofakroken hjemme i stua. Eller bussen på vei til jobben, peiskroken på hytta, eller hvor du nå kunne tenke deg å underholdes. Med streaming inkludert i Allente-abonnementet ditt, trenger du aldri å kjede deg!

Og akkurat nå kan du dra nytte av Allentes fordelaktige kampanje, hvor du kan spare 100 kroner hver måned! Du kan se mer ved å følge linket til deres hjemmeside: Kampanje! Spar 100,-/mnd!

Se samtidig på 4 skjermer

Allente tilbyr opp til fire samtidige strømninger på tjenesten, så det betyr at nå kan hele familien nyte favorittprogrammene sine samtidig på opptil fire skjermer forskjellige steder i huset. Enten det er barne-TV inne i stua, en krim på soverommet, eller en serie på nettbrettet, eller tenåringen i huset vil invitere venner på filmkveld på rommet sitt – så er det ingen grunn til å krangle om hva som skal vises.

Med Allente kan hvert enkelt familiemedlem se det de selv vil, på deres egen skjerm. Og husfreden i hjemmet er på denne måten sikret. Ja, eller hvis dere skal krangle om noe, så må dere i hvert fall finne på noe annet å krangle om.

Abonner hos Allente

Med Allente kan du virkelig skreddersy abonnementet ditt. Som noe helt særlig har de en ordning hvor du kan velge deg et visst antall pakker av TV-kanaler eller streamingtjenester (hvor mange pakker kommer an på størrelsen på abonnementet du velger) – og du kan fritt fra måned til måned bytte rundt på hvilke pakker av kanaler og tjenester du vil ha! Så hvis ønskene og behovene dine endrer seg, kan abonnementet ditt uproblematisk følge med.

Her har du en oversikt over Allentes streamingabonnementer:

 • Stream Basic
  • En solid grunnpakke med streamingtjenestene TV 2 Play Basis (med reklame) og Viaplay Film og serier i tillegg til de mest populære TV-kanalene.
  • Pris: 399 kr/måned
 • Stream Flex 2
  • Her kan du utover innholdet i Basic velge ytterligere 2 pakker av enten TV-kanaler eller streamingtjenester – som du har mulighet for å bytte hver måned! (Inneholder reklame)
  • Pris: 499 kr/måned
 • Allente Premium
  • Her kan du utover innholdet i Basic velge ytterligere 4 pakker av enten TV-kanaler eller streamingtjenester – som du har mulighet for å bytte hver måned!
  • Pris: 599 kr/måned

Enkelt å forhandle for en bedre pris og tilbud

For dem som ønsker seg en mer skreddersydd abonnementsopplevelse, er Allente det ideelle valget.
Hos Allente forstår de nemlig at hver kunde har unike behov og budsjett, og tilbyr derfor fleksible løsninger for å sikre at du får mest mulig ut av din Allente-opplevelse.

Enten det er behov for en bedre pris på et eksisterende abonnement eller ønske om å legge til ekstra tjenester, står Allentes dedikerte kundeserviceteam klare til å hjelpe. Med kundetilfredshet som et primært mål, går Allente langt for å imøtekomme kundenes ønsker og behov. Deres vennlige og kunnskapsrike representanter er tilgjengelige for å svare på spørsmål, diskutere alternativer og finne den beste løsningen for hver enkelt kunde.

Hos Allente handler det ikke bare om å tilby et produkt, men om å skape en personlig og tilpasset opplevelse som matcher hver kundes unike behov.

Vanvittig mye reklame på alle TV-kanaler

Er du lei av å bli bombardert med reklame hver gang du prøver å se på favorittprogrammene dine? Hos Allente forstår de hvor frustrerende det er å bli avbrutt av reklameavbrudd, og derfor har de tatt grep for å minimere denne forstyrrelsen.

Med et fokus på å gi en sømløs og uavbrutt visningsopplevelse, har Allente redusert reklameavbruddene til et absolutt minimum på deres TV-kanaler. Dette betyr at når seerne setter seg ned for å se favorittprogrammet sitt, kan de være sikre på å kunne fordype seg i handlingen uten unødvendige avbrudd.

Allente tror på å gi seerne den beste underholdningen uten at de må gjennomgå en mengde irriterende reklamepauser. Hos Allente handler det om å gi deg som seer kontrollen overd din egen visningsopplevelse, slik at du kan nyte hvert øyeblikk av underholdningen uten avbrudd.

Vanlige spørsmål

Hvordan kan jeg starte abonnementet mitt hos dittnettsted.com – Allente?

Det er enkelt å starte abonnementet ditt hos Allente. Besøk vår nettside, velg det abonnementet som passer deg best, og følg instruksjonene for å fullføre registreringen. Etter det er du klar til å begynne å utforske vårt fantastiske innhold.

Hva er fordelene med å abonnere på Allente?

Fordelene med å abonnere på Allente er mange. Du får tilgang til et bredt utvalg av TV-kanaler og streaminginnhold, muligheten til å se på opptil fire skjermer samtidig, og en enkel og problemfri opplevelse uten avbrudd.

Finnes det spesielle tilbud eller kampanjer tilgjengelig for nye abonnenter?

Ja, vi har jevnlig spesielle tilbud og kampanjer tilgjengelig for nye abonnenter. Sjekk vår nettside for de nyeste tilbudene, og dra nytte av fantastiske rabatter og fordeler når du start