BookBeat

Er du også en bokelsker som liker å lese med ørene? Da kan BookBeat muligens være akkurat det du og ørene dine leter etter. Denne strømmetjenesten for lydbøker og e-bøker gir deg tilgang til tusenvis av titler på en enkel og brukervennlig måte. BookBeat skiller seg ut ved å tilby ubegrenset tilgang til biblioteket sitt basert på et tidsbasert abonnement, hvor du betaler for den tiden du ønsker å lytte.

Ett abonnement som passer deg

En av de største fordelene med BookBeat er fleksibiliteten i abonnementene. Enten du er en ivrig leser som pløyer gjennom flere bøker i uken, eller du tar det mer med ro med et par bøker i måneden, har BookBeat en løsning for deg. Abonnementene deres er delt inn i tre hovedkategorier: Basic, Standard og Premium.

Her kan du se hvor mange boktimer du får med hvert av abonnementene:

  • Basic: For 79 kr i måneden får du 20 timer med lytting eller lesing. Dette abonnementet passer for dem som liker å nyte en bok i ny og ne uten å forplikte seg til altfor store mengder med tid.
  • Standard: For 129 kr i måneden får du 100 timer med lytting eller lesing. Dette er et godt valg for dem som har en jevnlig lese- eller lyttevaner og ønsker mer fleksibilitet.
  • Premium: For 199 kr i måneden får du ubegrenset tilgang til alt innholdet, perfekt for den dedikerte lesehesten som aldri får nok.

BookBeat tilbyr også en familieplan der du kan legge til flere brukere for en mindre ekstra kostnad per bruker. Dette gjør det enkelt å dele opplevelsen med hele familien uten å sprenge budsjettet.

Vil du teste BookBeat før du bestemmer deg? BookBeat gir deg muligheten til å prøve gratis i 50 dager, slik at du kan utforske deres enorme bibliotek og finne ut om det passer for deg, før du tegner abonnement!

Få fordeler med BookBeat Student

Hvis du er student har BookBeat et spesialtilbud for deg. Som student kan du få rabatt på abonnementet ditt. Dette er en fantastisk mulighet for å kombinere studier med litt avslappende lesing eller lytting. Med en studentkonto får du samme tilgang til tusenvis av bøker, men til en lavere pris. Det er en vinn-vinn-situasjon for alle studenter som ønsker å utvide sin litterære horisont, men fremdeles ha råd til husleia.

Gratis prøveperiode

BookBeat tilbyr en generøs prøveperiode på 50 dager. Dette gir deg rikelig med tid til å utforske plattformen og finne ut om det er noe for deg. Du kan prøve ulike typer bøker, fra skjønnlitteratur til faglitteratur, og finne din egen rytme for lytting og lesing.

Å få nesten to måneder gratis bruk gir deg virkelig muligheten til å teste BookBeat grundig før du forplikter deg til et abonnement. (I løpet av prøveperioden får du tilgang til 35 timer med gratis lytting og lesing.)

Og hvis 50 dager ikke helt var nok, så har Bookbeat akkurat nå faktisk også et eget sommertilbud, hvor du kan få en 90 dagers gratis prøveperiode! Hvis du er rask og oppretter deg før sommeren.

Bokutvalg hos BookBeat

BookBeats bibliotek er imponerende. Med over 900 000 titler å velge mellom, dekker de alle sjangre du kan tenke deg.

Enten du er en fan av krim og spenning, elsker romaner, eller foretrekker faglitteratur og biografier, finner du garantert noe som fanger interessen din. I tillegg til de nyeste utgivelsene, har de også et bredt utvalg av klassikere. Du kan enkelt søke etter spesifikke titler eller forfattere, eller la deg inspirere av BookBeats anbefalinger og populære lister.

Ingen bindingstid

En annen stor fordel med BookBeat er at det ikke er noen bindingstid. Du kan avslutte abonnementet ditt når som helst uten ekstra kostnader. Dette gir deg full fleksibilitet til å justere eller avslutte abonnementet ditt etter behov.

Hvis du for eksempel vet at du vil ha en travel måned uten tid til å lytte eller lese noe særlig, kan du enkelt pause abonnementet ditt og gjenoppta det senere.

Lytt fra 79 kr i måneden

BookBeat tilbyr en rimelig inngangspris med sitt Basic-abonnement, som gir deg 20 timer med lytting eller lesing for kun 79 kr i måneden. Dette er en flott måte å komme i gang på og prøve ut tjenesten uten å måtte betale for mye.

Hvis du finner ut at du trenger mer tid, kan du alltids bare oppgradere til et av de større abonnementene.

Opprett konto

Å opprette en konto hos BookBeat er enkelt og greit. Du kan registrere deg med e-postadressen din eller bruke Facebook-kontoen din for rask registrering. Etter å ha registrert deg, kan du velge det ønskede abonnementet og begynne å utforske biblioteket umiddelbart.

Prøveperioden starter automatisk når du oppretter kontoen din, så du kan begynne å lytte og lese med en gang.

Priser og abonnementer

Som tidligere nevnt, har BookBeat tre hovedabonnementer: Basic (79 kr/måned), Standard (129 kr/måned) og Premium (199 kr/måned). I tillegg til dette tilbyr de en familieplan, som gjør det mulig å legge til ekstra brukere for en lav månedlig kostnad per bruker. Dette er spesielt praktisk for familier hvor flere personer ønsker å bruke tjenesten samtidig.

Det er verdt å merke seg at alle abonnementene gir deg tilgang til hele biblioteket, så forskjellen ligger utelukkende i hvor mye tid du har til disposisjon hver måned.

Lytt og les

Med BookBeat kan du både lytte til lydbøker og lese e-bøker direkte i appen. Appen er tilgjengelig på både iOS og Android, og du kan også bruke den på nettbrett. Dette gir deg fleksibiliteten til å bytte mellom lytting og lesing avhengig av situasjonen. Kanskje du vil lytte til en bok mens du kjører til jobb, og deretter lese videre på kvelden? BookBeat synkroniserer fremgangen din på tvers av enheter, slik at du alltid kan fortsette der du slapp.

Vanlige spørsmål

Hvordan starter jeg et BookBeat-abonnement?

Det er enkelt å starte et abonnement hos BookBeat. Du trenger bare å registrere deg med e-postadressen din eller via Facebook, velge ønsket abonnement, og deretter kan du begynne å bruke tjenesten umiddelbart.

Hva er fordelene ved å abonnere på BookBeat?

Fordelene ved å abonnere på BookBeat inkluderer tilgang til et stort bibliotek av lydbøker og e-bøker, fleksible abonnementer uten bindingstid, og funksjoner som gir deg muligheten til å fortsette der du slapp også på tvers av flere enheter.

Er det noen spesielle tilbud eller kampanjer tilgjengelig, som for eksempel gratis prøveperioder eller rabatter?

Ja, BookBeat tilbyr en gratis prøveperiode på 50 dager for nye brukere. I tillegg har de rabatterte abonnementer for studenter, noe som gir dem muligheten til å nyte tjenes