Talkmore mobilabonnement

Ifølge flere store nasjonale kundeundersøkelser har Talkmore Norges mest fornøyde mobilkunder. Og det er det en grunn til! Talkmore har de siste årene blitt et populært valg for mange nordmenn, med deres kombinasjon av gode priser, solid dekning via Telenor-nettverket og skikkelig attraktive fordeler som Trumf-bonus og mobilrabatt. (Du kan lese mer om disse nedenfor her!) Utover dette ønsker Talkmore å være mobiloperatøren med det grønne hjertet, som tar bærekraft på alvor. Dette kommer blant annet av deres ordning «SomNy», som gir deg mulighet for å ta et grønnere valg ved å velge en brukt mobiltelefon.

Pris for mobilabonnement hos Talkmore

Når du er på jakt etter det helt rette mobilabonnementet kan det fort bli uoverskuelig å finne rundt i jungelen av forskjellige abonnementer og tilbud. Heldigvis finnes det forskjellige overblikksnettsider hvor man kan sammenligne mobilabonnementer og se på hva de forskjellige operatørene helt konkret tilbyr. Og hvis vi zoomer inn Talkmore blir det fort tydelig at de er konkurransedyktige på pris.

Talkmore tilbyr et bredt spekter av mobilabonnementer som passer for ulike behov og aldersgrupper. Her er en detaljert oversikt over prisene:

For enkeltpersoner (under 30 år)

For unge voksne under 30 år tilbyr Talkmore flere fleksible abonnementer. De har spesialtilpassede pakker med varierende mengder data inkludert, fra mindre abonnementer for de som bruker lite data til større pakker for dem som streamer og bruker mobilen mye. Disse abonnementene gir god verdi for pengene med tanke på at de inkluderer fri bruk av tale og SMS.

 • 3GB: kr 179/mnd
 • 6GB: kr 219/mnd
 • 12GB: kr 259/mnd
 • 25GB: kr 299/mnd
 • 100GB: kr 449/mnd

For enkeltpersoner (over 30 år)

For voksne over 30 år har Talkmore et lignende utvalg av abonnementer med noen justeringer i datamengde og pris. Alle abonnementene inkluderer fri tale og SMS, og det er enkelt å bytte til en større eller mindre pakke hvis behovene endrer seg.

 • 1GB: kr 149/mnd
 • 3GB: kr 199/mnd
 • 6GB: kr 249/mnd
 • 12GB: kr 299/mnd
 • 25GB: kr 349/mnd
 • 100GB: kr 499/mnd

Familieabonnement

Talkmores familieabonnementer er designet for å gi familien en samlet og oversiktlig mobilregning, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for familier som vil ha kontroll på kostnadene. Familier kan velge mellom forskjellige datapakker, som kan deles mellom familien, som er praktisk hvis noen medlemmer av familen ofte bruker mer data enn andre.

 • Familie 3GB: kr 219/mnd per bruker
 • Familie 6GB: kr 269/mnd per bruker
 • Familie 12GB: kr 319/mnd per bruker
 • Familie 25GB: kr 369/mnd per bruker

For flere detaljer kan du se alle mobilabonnementer på deres hjemmeside.

Få mest mulig verdi for pengene

Talkmore tilbyr flere måter å få mest mulig verdi ut av sitt mobilabonnement. Alle abonnementene inkluderer fri tale og SMS og utover dette følger flere ekstra fordeler med, som du kan lese om i avsnittet nedenfor.

Fordeler med Talkmore

Talkmore-abonnementer kommer med en lang rekke virkelig attraktive fordeler:

 • Fri roaming
  For det første, har du fri roaming i EU/EØS, som betyr at du kan bruke mobilen din uten ekstra kostnader når du er på ferie i Europa.
 • Data Rollover
  I tillegg tilbyr Talkmore Data Rollover, som betyr at du får den dataen du ikke har brukt opp med over til neste måned, så ikke noe av den dataen du har betalt for går til spille.
 • Familiedeling av data
  De har også datapakker som kan deles mellom familiemedlemmer, noe som er praktisk og fleksibelt for familier med flere mobilbrukere.
 • Mobilrabatten
  En av de mest attraktive fordelene med Talkmore er den faste «mobilrabatten» de tilbyr. Som Talkmore-kunde får du nemlig alltid en rabatt på 1000 kroner ved kjøp av ny telefon i Talkmores nettbutikk!
 • Trumf-bonus
  Som en ekstra fordel kan du som Talkmore-kunder hver måned tjene 4 % Trumf-bonus på mobilregningen din.
 • Telenor-dekning
  Utover dette får du også full Telenor-dekning, til billige Talkmorepriser

Internett til Talkmorepriser

Talkmore er gjennom de siste seks årene kåret til raskeste mobilnett, ifølge Speedtest Awards. Fibernett er den bredbåndsteknologien som leverer høyest kvalitet med best stabilitet og oppetid – og med Fiber fra Talkmore får du høy hastighet til alt du gjør på nett, helt uten bindingstid. Talkmore tilbyr sine bredbåndstjenester til konkurransedyktige priser, hvor du kan velge mellom forskjellige hastigheter, avhengig av dine behov. Alle bredbåndsabonnementer inkluderer en gratis WiFi-ruter og det er ingen bindingstid, noe som gir deg fleksibilitet til å endre eller avslutte tjenesten når som helst.

Dekning og nettverk

En av de største fordelene med å velge Talkmore er at du får tilgang til Telenors landsdekkende mobilnett, som er kjent for sin pålitelighet og dekning. Basert på brukernes egne målinger har Telenor Norges beste og mest stabile mobilnett, samt den beste geografiske mobildekningen!

Så uansett hvor du befinner deg i Norge, kan du være sikker på å ha god dekning for både tale og data. Dette er spesielt attraktivt for dem som bor i de mer avsidesliggende krinkelkrokene av det langstrakte landet vårt, eller for dem som ofte reiser rundt.

Hvorfor velge Talkmore?

Er Talkmore det beste abonnement på markedet? Ja, hvis du spør kundene, er Talkmore meget mulig den beste tilbyder av mobilabonnement på det norske markedet. Talkmore skårer høyt på brukeranmeldelser og ifølge tre av landets største og nylig gjennomførte kundeundersøkelser har Talkmore Norges mest fornøyde mobilkunder.

Det som gjør Talkmore til en så sterk konkurrent i markedet, er kombinasjonen av lave priser, gode dekning og attraktive fordeler som Trumf-bonus og mobilrabatter.

Vanlige spørsmål

Er Talkmore det samme som Telenor?

Talkmore er en del av Telenor-familien og bruker Telenors nettverk, men opererer som et selvstendig selskap med egne priser og abonnementer. Dette gir Talkmore-kunder tilgang til Telenors pålitelige dekning samtidig som de kan dra nytte av Talkmores konkurransedyktige priser og fordeler.

Hvor mye koster Talkmore i måneden?

Prisene for Talkmore-abonnementer starter på 249 kroner per måned for 4 GB data og går opp til 499 kroner per måned for 50 GB data. Alle abonnementer inkluderer fri tale, SMS og MMS i Norge og EU/EØS.

Hvordan ringe Talkmore?

Du kan kontakte Talkmores kundeservice ved å ringe på telefon 06 10 10. De tilbyr også hjelp via chatten på nettsiden deres og e-post på [email protected].