søndag, april 14, 2024

Ny filmtjeneste lansert av Dittnettsted.com

En ny tjeneste har fått liv. Jeg har lenge savnet en tjeneste på interenett hvor man enkelt å greit kan søke etter filmer og filmtrailere. Om jeg skal leie, kjøpe, se på kino eller laste ned en film er det samme formålet. Du trenger tips til hva som finnes.

Mine tidligere metoder var å søke rundt på nettet etter tjenester som hadde en oversikt over nyeste filmer, filmtrialer og filmkover, og det fant jeg. Problemet var at det var så mye annet rot på samme sted som gjorde det hele til rot. Jeg ville ha en liste over filmer som var nye sortert etter sjanger. Her ville jeg kun se trailer. Resten av informasjon som regi, skuespillere etc etc er noe som kan komme i 2. rekke.

Jeg startet derfor programmeringen mot det som skulle bli 123film.no. En filmside som skal «illustrere» filmhyllen på videosjappa nær deg, men med alle de nyeste og beste filmene. Hensikten med tjeneste er å enkelt gå inn, finne en film for kvelden, så stikke å leie den, eller se den på kino. Enkel og greit!

Tjenesten ble publisert for et par uker siden og det er meget god interesse for ideen. Mange syns det er enkelt å gå inn for å finne en film og vi har fått fylt opp databasen med de viktigste og beste filmene på markedet.

Facebook har også vært et viktig tema da vi vil publisere alle filmer vi legger ut på vår Facebook-side. Tilpassninger er blitt gjort slik at traileren kan sees rett på facebook etter deling. Det vil si at alle som «liker» http://www.facebook.com/123film vil kunne få matet filmtips på veggen sin uten å løfte en finger.

Hvordan tjene penger på noe sånt?

Det er ikke alltid det er viktig å tjene penger. Vi har ikke et sterkt mål om å bli millionærer på dette, men ønsker mer å dekke drift og konkurranseartikler for å skape et populært og morsomt konsept.

Når det er sagt vil jeg ikke utelukke at vi har et sterkt formål om utvide driften for å bli så store som mulig for å kunne tilby flere filmer hurtigere, mer variert og mer systematisk. Konkurranser er noe vi vil kjøre sterkt på for å gi noe til de som besøker nettstedet, noe som allerede er i gang etter interesse og støtte fra sponsorer.

Om du har interesse råder jeg deg til å ta en kikk. Fortell gjerne hva du syns om tjenesten eller eventuelle tips du har til forbedring.

Er du en mulig sponsor for vår tjeneste så ta kontakt med oss via [email protected]. Vi er i en startfase og er derfor meget interessert i enkle sponsoravtaler som lar oss promotere vår egen tjeneste. Dette kan være enkle ting som gratis t-shirts, gavekort eller lignende.

http://www.123film.no – Filmtrailere

Latest news
Related news