Slik kan du laste ned film fra Amazon Prime Video

Amazon Prime Video er en av verdens mest brukte og mest populære strømmetjenester. Her kan du finne filmer, tv-serier, reality og dokumentarer. Forhåpentligvis vil alle kunne finne noe hos denne strømmetjenesten. Likevel så er det et problem.

Du kan ikke med sikkerhet vite at programmet du følger med på eller filmen du har skrevet ned på lista kommer til å være der lenge. Programmer og filmer forsvinner fra strømmetjenester etter hvert, og de kan forsvinne før du har hatt mulighet til å se dem. Les mer videre dersom du ønsker å lære hvordan du enkelt kan laste ned filmer og serier fra Amazon Prime Video.

Steg 1: Last ned og installer Audials Movie

Audials Movie er en programvare som lar deg spille av og ta opptak av filmer, serier og klipp fra kjente strømmetjenester. Du trenger ikke lage en profil for å benytte deg av denne programvaren og du kan enkelt avinstallere den dersom du ikke har behov for den lenger. Her får du også muligheten til å ta opptak av flere serier eller flere filmer på en gang hvis du benytter deg av «Batch Recording» funksjonen. Denne funksjonen finnes kun i betaltversjonen, så du må selv vurdere om dette er en funksjon du ønsker å betale for.

Det første du skal gjøre når du har lastet ned programvaren er å trykke på «Video Streaming» som du finner på venstre side av skjermen. Deretter trykker du på «Format» og velger det formatet du ønsker å laste ned filmen eller episode i. Vi anbefaler MP4, men du skal selvfølgelig få lov til å velge selv.

Steg 2: Spill av innholdet fra Amazon Prime Video som du ønsker å laste ned

Etter å ha valgt format så skal du velge knappen som sier «Amazon Prime Video» ettersom dette er strømmetjenesten vi ønsker å laste ned fra. Deretter skal du gå inn i nettleseren din, helst Google Chrome eller Firefox, og gå inn på Amazon Prime Video sin nettleserversjon. Det som skjer nå, er at programvaren gjenkjenner at strømmetjenesten du har trykket på i programvaren og den du har gått inn på i nettleseren din samsvarer. Dermed forstår programvaren nå at du ønsker å gjøre et opptak av innholdet.

Du får opp et lite vindu når du trykker play som sier «2x recording speed» og det betyr at du kan ta opptaket dobbelt så fort som automatisk spilletid. Husk at du må spille av innholdet i fullskjerm slik at kvaliteten blir så bra som mulig.

Steg 3: Last ned innholdet du har spilt av

Når innholdet du har spilt av er ferdig så vil innholdet lagres i «Playlists» som ligger under «Video Streaming» på venstre side av skjermen. Her kan du enkelt laste ned innholdet direkte på din enhet slik at du kan se det når og hvor du vil. Innholdet får samme tittel som det originalt har hos Amazon Prime Player slik at det skal bli så lett som mulig for deg å finne tilbake til det.