Slik kan du laste ned videoer fra ESPN

For deg som er interessert i sport så kan videoer og filmklipp fra ESPN være toppen av lykken. Likevel er det ikke sikkert at du alltid har tilgang til nett når du ønsker å se på disse filmklippene. Heldigvis finnes det en løsning på dette problemet.

Du kan enkelt nemlig enkelt laste ned videoklipp slik at du kan se dem når og hvor du vil. Les mer her om du ønsker å lære hvordan du kan laste ned klipp slik at du kan se dem når du selv ønsker.

Steg 1: Last ned og installer Audials Movies
Ved å laste ned Audials Movies så kan du få så mange klipp og videoer som du ønsker. Denne programvaren kan nemlig ta opp filmer og videoer slik at du kan se dem når og hvor du ønsker. Du kan selv velge om du ønsker å laste ned gratisversjonen eller den litt mer omfattende betalte versjonen.

Det første du skal gjøre er da å laste ned programvaren. Deretter skal du trykke på ikonet som du får lastet ned på datamaskinen. Når du åpner programvaren så skal du trykke deg inn på «video streaming» der du vil se mange forskjellige kanaler.

Steg 2: Spill av ønsket video på ESPN

Nå vil du altså se logoene til forskjellige strømmetjenester og kanaler og da skal du velge ESPN. Etter at du har klikket på logoen til ESPN så skal du også gå inn på espnplayer.com og finne frem til det klippet eller videoen du ønsker å laste ned. Det som skjer nå, er at programvaren forstår at den logoen du har klikket på tilsvarer den tjenesten du har oppe i nettleseren din.

Så fort du klikker på play på en video så vil opptaket starte og nedlastningen begynner. Det er viktig at du spiller av videoen eller klippet i fullskjerm slik at kvaliteten blir så god som mulig. Du kan selv velge om du ønsker å følge med på klippet eller om du ønsker å øke hastigheten på avspillingen slik at nedlastningen går fortere. Du kan følge med på nedlastningsprosessen i kontrollvinduet dersom det er ønskelig.

Steg 3: Fullfør opptaket og last ned videoen på enheten din

Så fort opptaket er ferdig så vil filen havne i spillelisten din inne på Audials Movies. Her kan du finne alle opptakene du har gjort og du kan deretter enkelt laste ned klippene, som for eksempel MP4 filer på datamaskinen eller på telefonen. Navnet på filen som lastes ned vil være det samme som på klippet eller videoen hos ESPN slik at det skal bli så lett som mulig for deg å finne frem til filene igjen.

Så fort du har lastet ned filen så kan du enkelt spille den av når og hvor du er, selv uten dekning eller internett. Det vil si at du kan se på klipp og videoer fra ESPN på hytta, i bilen, på telttur eller på flyet. Kos deg med videoene du har lastet ned.