mandag, april 15, 2024

Slik kan du laste ned videoer fra FOX Channel

FOX Channel har mye spennende og by på, men av og til ønsker man kanskje også å kunne se på videoer og serier uten at man har tilgang til nett. Kanskje skal du fly, kjøre lenge i bil eller på hytta der internett ikke er tilgjengelig. Heldigvis har vi en liten guide til deg som viser deg hvordan du enkelt kan laste ned innhold fra FOX Channel.


Da Netflix først kom med «last ned» funksjonen var det raskt mange andre strømmetjenester som kastet seg på. Likevel er det ikke alle kanaler eller strømmetjenester som tilbyr denne funksjonen. Derfor kan det være greit å vite hvordan man kan gjøre det uten hjelp fra strømmetjenesten. Les mer her så skal vi fortelle deg hvordan.

Steg 1: Last ned og installer Audials Movie

Audials Movie er en programvare som enkelt lar deg laste ned innhold fra blant annet FOX Channel. Du trenger ikke registrere deg for å benytte deg av denne programvaren og den er også svært enkelt å avinstallere dersom du føler at du ikke har behov for den lenger.

Begynn med å åpne Audials Movie og deretter trykker du deg inn på kategorien som heter «Streaming». Etter å ha trykket deg inn på denne kategorien så skal du bytte til «save video» som ligger under denne kategorien. Dette er funksjonen som lar deg lagre videoen. Det er også viktig at du husker å velge format når du er inne på denne kategorien. For eksempel kan du velge MP4, altså formatet videoen skal lagres i på datamaskinene eller telefonen din.

Steg 2: Spill av en episode eller video på FOX Channel

Inne under «video recording» så skal du velge funksjonene som heter «select automatically». Det vil si at du nå lar programvaren gjøre opptak automatisk. Trykk deg inn på fox.com i din valgte nettleser å spill av en episode eller en video som du ønsker å laste ned. Det som skjer nå, er at programvaren tar opptak av det som skjer hos fox.com. Det er viktig at du spiller av i fullskjerm modus slik at kvaliteten blir så god som mulig.

Programvaren fungerer slik at når du har trykket på samme logo inne i programvaren som du bruker til å spille av i nettleseren din så forstår den at du ønsker å gjøre et opptak. Med andre ord er det svært enkelt og det er ikke mye som skal til fra din side. Velg selv om du ønsker å ta opp i normal hastighet eller om du ønsker å gjøre prosessen litt raskere ved å spille av i et raskere tempo.

Steg 3: Episoden eller videoen lastes ned automatisk

Så fort du avspillingen er ferdig så lastet episodene eller videoen automatisk ned på din enhet. Filen vil få samme forsidebilde og navn som den hadde hos FOX Channel slik at det er enkelt for deg å holde oversikt. Husk at etter at videoen har havnet på spillelisten din i programvaren så skal du også trykke «download» etterpå slik at du får den på enheten din.

Latest news
Related news