Slik laster du ned musikk fra SoundCloud

SoundCloud er et fantastisk sted for å finne både remixer av sanger som allerede finnes, nye sanger og mash-ups av forskjellige sanger. Det eneste problemet med SoundCloud er jo at du ikke kan laste ned sangene å høre på dem når du vil.

Dette problemet trenger du ikke å bekymre deg for lenger, vi skal nemlig fortelle deg hvordan du enkelt kan laste ned sanger fr SoundCloud slik at du kan høre på dem både uten internett og uten dekning. Les mer dersom du ønsker å lære hvordan du kan gjøre det.

Steg 1: Last ned og installer Audials Music

Audials Music er en programvare som lar deg spille av sanger og deretter laste dem ned til din PC, Mac, iPhone eller telefon. Du kan enkelt laste ned programvaren gratis eller den litt mer omfattende betalte versjonen via å søke etter Audials Music på Google. Skulle du føle at du ikke trenger programvaren lenger er den også svært enkel å avinstallere. Dersom du vet at det er et par sanger du ønsker å laste ned så vil vi anbefale den betalte versjonen ettersom denne lar deg laste ned flere sanger. Når det er sagt er selvfølgelig valget helt opp til hver enkelt av dere.

Når du laster ned programvaren så får du opp et ikon du skal trykke på. Når du åpner programvaren skal du videre trykke deg inn på «Music Streaming». Her skal du også velge et format du ønsker å laste ned. Vi anbefaler at du laster ned sangene på MP3, men dette er selvfølgelig opp til deg.


Steg 2: Spill av sangene du ønsker å laste ned på SoundCloud

Etter at du har trykket deg inn på «Music Streaming» skal du velge ikonet som viser SoundCloud sin logo. Samtidig skal du også gå inn på soundcloud.com i din valgte nettleser slik at du programvaren forstår at det er samme musikktjeneste. Når programvaren forstår at det er samme musikktjeneste i nettleseren og i programvaren så vil den forstå at det er på tide å laste ned musikken.


Alt du trenger å gjøre er å spille av de sangene du ønsker å laste ned. Du kan selv velge om du ønsker å høre på alle sangene du vil laste ned, eller du kan velge å sette opp farten på sangene litt slik at nedlastningen går raskere.

Steg 3: Sangene lagres direkte på enheten din

Så fort sangene er spilt av vil de automatisk lagres på datamaskinen din eller på telefonen din slik at du kan høre på dem akkurat når det passer deg, selv uten internett eller dekning. Sangene lagres med samme navn som de originalt heter hos SoundCloud slik at du enkelt kan finne tilbake til dem etter at de er lastet ned. Kvaliteten på filene er også ekstremt bra, så du trenger ikke bekymre deg for dårlig kvalitet kun fordi du ikke lytter direkte hos musikktjenesten.

Nå er sangene klare slik at du kan lytte til remixer, mash-ups og nye sanger som ikke har kommet på andre musikktjenester enda.