søndag, mars 3, 2024

Ta opp musikk fra Apple Music

Det er mange som ikke er klar over det, men du kan faktisk ta opp musikk fra Apple Music og gjøre det om til MP3. Men hvordan fungerer det egentlig? Og er det gratis? I denne artikkelen får du vite alt du trenger for å komme i gang med dette og sitte igjen uten spørsmål sånn at du kan gjøre det rett etter å ha lest dette. Om bare noen få minutter kan du starte. Og det beste er at det virkelig ikke er særlig vanskelig heller, det er bare noen enkle trinn du må følge.

Det krever bare noen helt enkle trinn fra nå, til du kan komme i gang med å ta opp musikk fra Apple Music. Les mer hvis vil det, eller bare følg trinnene under. Det mye bedre enn å for eksempel laste ned sanger, og gjør samtidig at du kan lagre alle sangene du tar opp på et sted, sånn at du lett kan finne dem når du har lyst til å høre på dem. Det er jo bare rett og slett skikkelig enkelt. Men hvordan kommer du i gang hvis du har lyst til å prøve?

Sånn kommer du i gang

Hvis dette høres ut som noe du har lyst til å prøve, er det heldigvis noe som er veldig lett å komme i gang med. Det er bare noen få enkle trinn før du kan gjøre det selv. Hvis det frister kan du bare gjøre følgende:

For å komme i gang med dette må du laste ned Apple Music på PC-en din. Det er det første skrittet og er helt nødvendig for å komme i gang. Du er også nødt til å laste ned en annen programvare, nemlig Audials Music. Du trenger ikke å registrere deg på en eller annen måte, du kan bare laste det ned og begynne å bruke det.

Når du har gjort det, lastet ned begge disse to programmene, starter du opptakeren Audials Music og bytter til “Music Streaming”. Klikk på Apple Music inne i Audials Music og spill sangene i Apple Music. På den måten kan du ta opp de sangene du ønsker å ta opp. Og den lagrer automatisk sangene du tar opp, så du trenger ikke å tenke på å huske å gjøre det – heldigvis!

Det er virkelig enkelt å bruke og når du først kommer i gang med det, kommer du ikke til å se deg tilbake. Det å laste ned disse to programvarene koster heller ikke noe, så det er noe du kan bruke uansett hvilket utgangspunkt du har. Når du har disse to kan du ta opp musikken og konvertere opptagelsene dine til MP3-filer, sånn at du kan ha disse tilgjengelige uansett hvor du ønsker. Lekende lett å ta med seg musikken du har tatt opp over alt.

Det er viktig å understreke at musikken fra Apple Music er underlagt copywright og at man derfor ikke kan dele musikken uten tillatelse fra de som eier sangene. Dette er imot loven, og er derfor noe som er viktig å overholde.

Latest news
Related news