lørdag, april 13, 2024

Slik laster du ned musikk fra Tidal

Det er ikke alltid at man har internett lett tilgjengelig og kanskje ønsker du heller å ha musikken på datamaskinen din framfor på telefonen? Det er heldigvis mange måter å laste ned musikken fra Tidal slik at du enkelt kan få den tilgjengelig både på PC, Mac og på telefon.

Dersom du har abonnement som tillater det så kan du selvfølgelig laste ned musikken din direkte i appen, men det er ikke alle som har denne funksjonen tilgjengelig. Derfor kan det være greit å vite hvordan du kan gjøre det utenom appen. Les mer videre dersom du ønsker å lære hvordan.

Steg 1: Last ned og installer Audials Music

Audials Music er en programvare som enkelt lar deg laste ned musikken din direkte på telefonen eller datamaskinen i form av MP3 filer. Denne programvaren kan du enten laste ned gratis eller du kan betale for den litt mer omfattende versjonen dersom du føler at du har behov for det. Her velger du selv det du har behov for, men vi kan jo røpe at den betalte versjonen lar deg laste ned litt mer musikk enn gratisversjonen.

Etter at du har lastet ned programvaren så får du et ikon på datamaskinen, dette skal du trykke på. Så fort du har trykket på ikonet så får du opp et vindu der det er en knapp som heter «Music Streaming». Trykk på denne og deretter velger du format. Vi anbefaler at du velger MP3 formatet, men du skal selvfølgelig få lov til å velge selv.

Steg 2: Spill av musikken på Tidal

Etter at du har valgt «Music Streaming» så vil du se at du får opp et par forskjellige musikktjenester. I og med at vi skal laste ned musikken fra Tidal så skal du naturligvis velge alternativet som viser Tidal sin logo. Etter å ha trykket på logoen så går du inn på Tidal sin nettleserversjon. Det som skjer 502nå, er at programvaren legger merke til at du er inne på samme musikktjeneste som du trykket på. Nå forstår programvaren at du ønsker å laste ned sangene.

Alt du trenger å gjøre er å høre på sangene du ønsker å laste ned. Du kan selv velge om du ønsker å høre på dem i normalt tempo eller om du ønsker å gjøre nedlastningen litt raskere ved å høre på en litt raskere versjon.

Steg 3: Sangene lastes automatisk ned på din enhet

Nå lastes sangene du hører på automatisk ned på din enhet slik at du kan høre på dem helt uten dekning eller internett. De lastes ned i det formatet du valgte på steg 1 og vil være tilgjengelig så lenge du ønsker å beholde dem. Du kan enkelt finne frem til sangene du har lastet ned ettersom de har samme navn som sangen opprinnelig har inne på Tidal. Nå er du klar til å høre på musikk enten fra Mac, PC eller telefon, helt uten nett eller dekning. Lettere blir det rett og slett ikke.

Latest news
Related news