Last ned musikk fra Napster

Det er ikke alltid vi har tilgang til hverken dekning eller internett og det kan derfor være deilig å ha litt musikk tilgjengelig. Det er ikke alle tjenester og abonnementer som lar deg laste ned musikk offline og det kan derfor være greit å vite hvordan man kan gjøre det på andre måter.

Vi skal derfor gi det en guide som forklarer hvordan du enkelt kan laste ned musikk fra Napster på din telefon, nettbrett eller datamaskin. Les mer dersom du ønsker å lære hvordan prosessen fungerer.

Steg 1: Last ned og installer Audials Music

Du kan enkelt laste ned Audials Music sin programvare i gratisversjon eller den mer omfattende betalte versjonen dersom du føler at du har behov for det. Du trenger ikke registrere noen konto for å kunne laste ned eller bruke programvaren og det er dermed og lett å avinstallere programvaren dersom du ikke har behov for den lenger. I og med at du slipper å lage en konto så slipper du også å motta irriterende epost eller reklame.

Etter du har lastet ned programvaren trykker du på ikonet som kommer opp på skjermen din. Deretter velger du «Music Stremaing». Når du åpner «Music Streaming» vil du kunne se forskjellige ikoner fra diverse musikktjenester og da skal du velge Napster.

Steg 2: Spill musikken du ønsker å laste ned

Etter du har valgt Napster så er det på tide å gå videre. Skulle ikke ikonet til Napster komme opp med en gang så kan det være at du må trykke på «other source» først og deretter vil den dukke opp. Deretter skal du gå inn på sangen du ønsker å laste ned. Du kan selv velge om du ønsker å lytte til hele sangen mens du for eksempel kjører bil eller jobber, eller om du ønsker å sette på 5x funksjonen for at nedlastningen skal gå raskere.

Uansett om du velger å bruke den raske hastigheten eller om du ønsker å høre på musikken du skal laste ned så vil musikken automatisk lastes ned så fort du har trykket på et ikon som samsvarer med nettleseren din. Det vil si at du må inn på Napster både i programvaren og i nettleseren din for at prosessen skal fungere. Husk også å ha på HD lyd slik at kvaliteten på musikken blir så god som overhodet mulig.

Steg 3: Last ned musikken og lytt på din enhet

Så fort musikken er spilt ferdig så vil programvaren laste ned musikken på din enhet slik at du enkelt kan høre på musikken uansett hvor du er. Musikken vil lastes ned i form av MP3 filer og de vil ha samme navn som sangen har originalt slik at det blir så enkelt som mulig for deg å finne tilbake til sangene du vil høre på.

Du kan enkelt overføre sangene til ditt nettbrett eller til telefonen ved å koble enheten opp mot datamaskinen. Dersom du har Mac og iPhone kan du også for eksempel benytte deg av iCloud.