Slik laster du ned film fra Hulu gratis

Dersom du ønsker å se filmer og serier fra Hulu når og hvor du vil, kan du fryde deg over muligheten til å laste ned innholdet gratis. Ved hjelp av kun tre enkle steg kan du nå laste ned alt innholdet som er tilgjengelig på Hulu. Dette kan du så se når du selv måtte ønske, helt uten å være avhengig av tilgang til internett.

Vi skal nå fortelle deg hvordan du kan laste ned filmer og serier fra Hulu. Dette vil være helt kostnadsfritt så lenge du benytter deg av demo versjonen til programvaren Audials Movie. Her får du tilgangen på et verktøy som heter «Hulu Recorder». Med dette kan du gjøre alt innholdet tilgjengelig for deg selv, 24/7 uavhengig av nettverk.

1. Last ned Hulu Recorder Audials Movie

Så lenge du har en Windows PC, kan du laste ned Audials Movie helt gratis. Her vil du få tilgang på en rekke ulike verktøy som lar deg gjøre opptak av strømmetjenester. Hulu Recorder er et av disse verktøyene. Nedlastningsprosessen er enkel og vil kun ta noen få minutter. En stor fordel med Audials er du ikke behøver å registrere en bruker.

Når du har lastet ned programvaren må du installere denne på maskinen før du kan starte med opptak og nedlastning. Denne prosessen er også kostnadsfri og helt uten registrering. Når du åpner programmet vil du se en seksjon som heter «Video Streaming». Der inne får du oversikten over alle de ulike strømmetjenestene som er tilgjengelig.

2. Spill filmene i Hulu

Inne i «Video Streaming» må du lokalisere knappen og logoen til Hulu. Klikk på den for å informere programvaren om hvilken strømmetjeneste du ønsker å laste ned fra. Deretter må du åpne en nettleser, enten Google Chrome eller Firefox. Det er viktig at du velger en av disse, da de er kompatible med programvaren.

Når du logger deg inn på Hulu vil programvaren starte opptaket så snart du velger en film eller serie. Opptaket og nedlastingen starter når du spiller av innholdet. Ønsker du å inkludere undertekster på opptaket, må disse være skrudd på. Du vil alltid få en oversikt over hvor lang tid som gjenstår av nedlastingen. Dette vil stå i en separat fane.

3. Audials Movie lagrer automatisk fra Hulu

Når opptaket er ferdig vil programvaren automatisk lagret dette og overføre filen til din personlige Audials spilleliste. Denne vil ligge til høyre på skjermen din og gi deg en oversikt over hvilke filer du har lastet ned. Disse vil alltid være tagget slik at du har for full kontroll på biblioteket ditt.

Når det kommer til valg av filformat har du mange muligheter. Du kan velge og vrake blant formater, men det er viktig å tenke på hvilket format som egner seg best til ditt formål. Med Audials Movie kan du se på opptak av serier på Hulu helt gratis. Du velger selv hvilket format du ønsker opptaket i, slik at du kan se serier og filmer på de enhetene du selv ønsker.