lørdag, april 13, 2024

Ting du ikke burde kunne kjøpe på nett, men som du kan

Nedenfor kan du se en samling av ting man ikke burde finne på nett, men som likevel er der. Har du flere? Kommenter gjerne denne artikkelen med link og tekst så fyller vi på.

Kiste
Hos Wallmart i USA kan du faktisk kjøpe en kiste på nett. Ja, det stemmer.. En kiste til begravelse over nett. Klikk her for å sjekke ut tilbudene de har på sitt utvalg.  Du kan velge mellom flere typer og farger i tillegg til å kjøpe urne om du vil kremeres.

Likpose
Dette er noe man ikke kan tenkte seg at privatperson er har bruk for, men den ser ut til å fungere fint til oppbevaring av dress eller lignende.

Hasj og Marijuana
Summit-Wellness i Colorado/USA selger faktisk flere typer hasj og mariuana på nettt. Du trenger selvfølgelig en lapp fra legen her for å få tak i det du trenger, men når alle papirer er på plass lover de en diskret og rast levering på døren.

Sæd
Hos FairfaxCryobank i USA kan du utrolig nok få kjøpe sæd over nett. For å spisse det litt kan man faktisk si at man kan kjøpe seg barn over internett. Du kan lete igjennom en liste av donor-fedre og se om du finner en som passer ditt behov.

Giftige Slanger
Giftige slanger er vel noe man ikke har så sterkt behov for å ha, men det finnes de som har en sterk interesse for dette. Det er også sikkert derfor denne nettsiden finnes. Her kan man kjøpe flere typer giftige slanger og få de levert hjemme hos seg.

Obduksjonsvideo
Dette kan faktisk være nyttig, men det er helt klart for de spesielt interesserte. Går du skole som inneholder obduksjon som pensum kan denne videoen være nyttig, men ellers er den vel grusom for en helt vanlig borger.

Uranium
Kanskje noe av det merkeligste man finner ute på internett er Uranium. Ja, dette er stoffet USA mistenkte Iran for å ha holdt på i forbindelse med å bygge atom-våpen. Veien er kanskje kort til de farligste middler og dette er helt klart noe som ikke hører hjemme ute på nett. Det er giganten Amazon.com som tilbyr dette stoffet

Latest news
Related news