Verdens mest besøkte nettsider

Jeg syns virkelig MSN og Yahoo har tapt seg. Jeg likte Yahoo før når de hadde en litt lettere forside, men nå har det bare tatt helt av! Ja, kanskje så er de nr 3 på listen, men jeg føler jeg roter meg bort  når jeg kommer til siden deres. Jeg syns de burde ha separert sidene sine bedre for å holde sjangerene mest mulig adskilt!

Google er den stikk motsatte igjen. De pøser på med utrolig gode tjenester, men søkefeltet har ikke forandret utseende på en god stund. Det begynner nesten å blir litt kjedelig. Jeg regner med at de er litt redde for reaksjoner om de endrer, men en gang må en ny profil komme, selv om designet er noe tidløst.

Så har vi wikipedia! Helg genial tjeneste spør du meg! Jeg kan alt, så lenge wikipedia er med meg

Nok om det! Her er ivertfall listen som er hentet fra IT-avisen! Hvor mange av disse bruker du?

1. Google/YouTube: 844 millioner
2. Microsoft/MSN: 691 millioner
3. Yahoo!: 581 millioner
4. Facebook: 340 millioner
5. Wikipedia: 303 millioner
6. AOL: 280 millioner
7. eBay: 233 millioner
8. CBS Interactive: 186 millioner
9. Amazon: 183 millioner
10. Ask Network: 174 millioner