mandag, april 15, 2024

Anmeldelse av Kid.no

Kid er en av Norges ledende interiørkjeder, og heldigvis har de en nettbutikk slik at alle kan få tilgang til deres produkter. På Kid er det mulig å finne alt fra lamper og belysning, til gardiner, sengesett, kjøkken-, baderom, og stue-interiør. Vi skal nå se på hva nettbutikken har å by på, og hvor brukervennlig siden egentlig er.

Soverom

Når vi tenker på Kid, er det naturlig at sengetøy, puter og dyner faller oss inn i tankene. Kid er nemlig kjent for å ha et godt utvalg av interiør til soverommet. En god natt søvn kan påvirkes av mye, og derfor er det viktig med en god dyne og pute for å skape en optimal søvn miljø. Dyner er et populært produkt, og her kan du velge mellom fiberdyne, dundyne, sommerdyne og helårsdyne.

Det er overraskende at Kid enda ikke har inkludert en vektdyne i sitt sortiment. Dette er en populær type dyne som det for tiden er en stor etterspørsel etter. Kid har generelt et godt utvalg av puter og dyne, men at det ikke finnes vektdyner i katalogen trekker noe ned. En vektdyne har mange fordeler som kan gi en god nattesøvn, så vi skal ikke se bort ifra at dette snart blir inkludert i sortimentet til kid.

Ellers finner vi et godt utvalg av ulike typer sengesett og putevar. Her er det mulig å skaffe seg en madrassbeskytter, sengegavl, dyner og puter – bare for å nevne noe. Utvalget endrer seg ofte fra sesong til sesong, og derfor bør du være kjapp hvis du finner noe du liker i sortimentet. Mot slutten av sesongen pleier Kid å ha et salg på sesongvarer, dette finner vi også i nettbutikken.

Design og brukervennlighet

Øverst på nettsiden vil du se en detaljert og utfyllende meny, hvilket gjør det enkelt å lokalisere de produktene du er ute etter. Menyen er delt inn i ulike kategorier og her finn vi gardiner, solskjerming, stue, soverom, kjøkken, baderom, interiør, barnerom, borddekking, kamper, belysning og uterom.

Under hver hovedkategori er det mulig å lokalisere mer spesifikke underkategorier. Dette gjør det enkelt å navigere seg frem til de rette produktene. Det er også en nyttig søkefunksjon øverst på siden dersom du ikke finner det du leter etter. Det kan være greit å tenke på at nettbutikken virker til å ha noe mindre utvalg enn hva du kanskje er vant til i din lokale Kid butikk.

Designet er enkelt og oversiktlig, og du blir ikke møtt av forstyrrende elementer. Her er det dog et stort fokus på varer til soverommet, og det er gjerne dette som møter deg først når du går inn på butikken. Enkelte elementer som bilder og kampanjer virker noe stort for enkelte skjermer. Er du på jakt etter et spesifikt produkt vil det derfor heller lønne seg å søke direkte etter dette i stedet for å surfe.

Oppsummering

Kid er en av Norges ledende interiørkjeder og har en helt grei og fungerende nettbutikk. Noe rart er at dog at det ikke tilbys alle typer dyner og puter, men utvalget er fortsatt brukbart for dem som kun er på jakt etter en enkel dyne. Nettsiden kunne med fordel ha vært mer tilpasset mindre skjermer, men gode kategorier og søkefunksjoner gjør opp for dette.

Latest news
Related news