VPN-tjeneste levert av Norton

Virtuelle private nettverk har den siste tiden tatt markedet for sikkerhet med storm. Det er med god margin at Norton leverer et av de beste tjenestene på markedet ettersom dette er en aktør som har briljert hva gjelder sikkerhet på flere forskjellige enheter. VPN-tjenestene til Norton kan du få ved hjelp av å laste ned en applikasjon til din datamaskin eller mobiltelefon. Sistnevnte er nok mest aktuelt for mange som liker å spille på nett eller er stadig på farten, og ønsker å benytte åpne nettverk.

Dersom du liker å spille på nett, så anbefales det at du benytter en VPN-tjeneste. Her kan du da slappe helt av og sørge for at ingen kriminell stjeler dine personopplysninger på nett, mens du benytter deg ab gode online tilbud, som for eksempel mobilautomaten bonuskode, som er tilgjengelig for nordmenn akkurat nå. Uavhengig av hva du vil gjøre på nett så må sørge for at aktiviteten du foretar deg er trygg!

Ta med deg sikkerhet på reise

For deg som stadig reiser og elsker å være på nett, så er det lurt å laste ned en VPN-tjeneste. Og da er det mer enn god nok grunn til å laste ned en tjeneste levert av Norton. Dersom du stadig benytter åpne nettverk på restauranter, kafeer, på tog eller i andre lignende situasjoner, så bør du ha en VPN-tjeneste som kan beskytte deg mot kriminelle som ønsker å få tak i dine personopplysninger. Du kan derfor være trygg på at Norton VPN vil beskytte deg på din reise. Ved hjelp av innebygde tjenester som Ad Block og DNS beskyttelse, så vil du alltid kunne være trygg på at din enhet er mer enn godt nok beskyttet på nett.

Når det gjelder personvern og sikkerhet, så leverer Norton VPN av ypperste klasse på markedet. Tjenesten har veldig tydelige retningslinjer når det kommer til å lagre informasjon om sine brukere og unngår å lagre din aktivitet på nett. Dette gir en avslappende følelse når du tenker på å skaffe deg en VPN-tjeneste. Dermed er Norton sin VPN-tjeneste et soleklart valg blant mange av de beste VPN-tjenestene på det norske markedet. Du får også god hastighet med på kjøpet, derfor bør du få tak i Norton VPN-tjeneste i dag!

 

Kundeservice og servere

Norton VPN har servere i hele 28 land og du vil finne land som Norge, Australia, Belgia, Danmark, Frankrike, Japan og Brazil for å nevne noen, på listen. Serverne leverer en høy score på et generelt grunnlag blant noen av disse landene, og Norton har gått som langt som i å by på 2 server plasseringer per land. Dette er meget viktig ettersom du ønsker raskere respons på VPN-tjenesten og derfor har Norton valgt å være sjenerøse per land.

Når det kommer til kundeservice, så er Norton blant et av de bedre aktørene som kan hjelpe sine kunder. Ved å tilby en livechat som varer døgnet rundt, så får brukerne fleksibiliteten de trenger når det kommer til tilgjengelighet. Dersom du ønsker å kontakte de på mobiltelefonen, så er muligheten også der, eller e-post for den saks skyld. Det kan være at du har utfordringer med å koble deg opp til en spesifikk server eller ønsker en endring av sikkerhetsprotokollen din. Da er det betryggende å vite at Norton kundeservice kan gi deg hjelpen du trenger. Spiller du ofte på nett, er på reise og liker god hjelp? Da er Norton VPN-tjeneste midt i blinken for deg!