Last ned Disney+ film gratis

Har du lyst å se serier, filmer og annet innhold fra Disney+ på spesifikke enheter? Eller kanskje du ønsker å se innholdet når det passer deg best, selv uten tilgang til internett eller annen nettverksforbindelse. Med Audials Movie kan du gjøre opptak av innholdet du finner på Disney+, og eksportere dette til dine ønskede enheter.

Dette er en svært enkel prosess som både er kostnadsfritt og krever lite arbeid. Vi skal nå fortelle deg hvordan du med tre enkle steg kan starte å laste ned innhold fra strømmetjenester som Disney+. Dette åpner opp mange muligheter for en mer fleksibel og skreddersydd seeropplevelse.

1. Last ned Audials Movie

Det første du behøver å gjøre er å laste ned programvaren Audials Movie. For å gjøre dette trenger du en Windows PC. Programvaren er gratis i demoversjon og denne kan du bruke til å gjøre opptak av filmer og serier på en rekke strømmetjenester. Disney+ er et populært alternativ her.

Du behøver verken registrere en bruker eller opprette en konto med Audials Movie. Dette er en stor fordel som sørger for en enkel nedlastings- og instalasjonsprosess. Dersom du skulle ønske å avinstallere Audials Movie senere, er dette også veldig enkelt.

2. Finn innholdet på Disney+

Etter du har lastet ned og installert Audials Movei, er det på tide å starte med opptaksprosessen. Når du åpner programvaren, vil du kunne gå til «Video Streaming»-seksjonen. Her får du opp flere valgmuligheter, blant annet «Video Recording». Det er denne knappen du trykker på for å starte med opptaket.

Deretter må du gå til Disney+ i nettleseren din. Det er viktig at dette er enten Google Chrome, eller Firefox. Dette er nettleserne som er kompatible med Audials Movie Disney+ Recorder. Bla deg gjennom utvalget til du finner det innholdet du ønsker å laste ned. Når du starter avspillingen, vil opptakeren starte automatisk. Deretter kan du lene deg tilbake og la programvaren gjøre resten.

3. Automatisk lagring av opptak med Audials Movie

Når opptaket er klart, vil dette bli overført til din Audials spilleliste. Dette er din personlige spilleliste som gir deg en oversikt over filmene og seriene du har gjort opptak av. Denne spillelisten vil du alltid ha på den høyre siden av skjermen din. Når det kommer til format på filene, har du mange valgmuligheter.

Her kan du velge det filformatet som passer best for deg. Det er mulig å laste ned filer i en rekke ulike typer formater. Blant annet kan du få filene som WMA, AVI, MP4 eller 3GP. Hvilken du velger vil være opp til deg. Her er det lurt å tenke på hvilken enhet du ønsker å se filmen eller serien på, og velge et filformat som egner seg til dette.

Når du skal se på opptaket av filmen eller serien, har du også flere valgmuligheter. Du kan enten velge å se på filmen direkte i Audials Movie, eller overføre denne til en annen enhet. Dette er en enkel «klikk og dra»-prosess. Audials Movie lar deg se på opptak av Disney+ filmer og serier når det måtte passe deg best.