Hent Spotify musikk gratis med Audials

Ønsker du å kunne laste ned sanger fra Spotify helt gratis? Mange har gjerne et behov for å få musikken sin omgjort til faktiske filer. Slik kan de selv velge når og hvor de vil høre på musikken. Dersom du er en av disse, vil du fryde deg over Spotify Downloader funksjonen til Audials Music.

Audials Music er en programvare som lar deg laste ned sanger fra ulike strømmetjenester som for eksempel Spotify. Spotify er et svensk selskap som ble lansert i 2008. Her er det mulig å høre på over 40 millioner sanger, podcaster og lydbøker. Spotify er i utgangspunktet gratis, men kommer med en del restriksjoner som kan være forstyrrende for lytteopplevelsen.

1. Last ned Spotify Downloader Audials Music

Audials Music lar deg laste ned sanger, podcaster og lydbøker fra en rekke ulike strømmetjenester. Programvaren kommer med et verktøy som heter Spotify Downloader. Med dette verktøyet kan du laste ned musikk til MP3-filer, slik at du får en sømløs lytteopplevelse uten avbrudd fra reklame.

For å tilgang på dette må du først laste ned Audials Music 2020. Dette er en enkel prosess og kan gjøres av alle som har en Windows PC. Etter at du har lastet ned programvaren må du installere denne på maskinen din. Du behøver ikke opprette en konto eller registrere deg som bruker. Dette er også kostnadsfritt så fremt du benytter deg av demo versjonen som er tilgjengelig.

2. Spill musikk fra Spotify

Når du åpner programvaren vil du kunne se en seksjon som heter «Music Streaming». Her får du en detaljert og god oversikt over hvilke strømmetjenester du kan laste ned musikk fra. For å laste ned fra Spotify klikker du simpelthen på Spotify-knappen. Her får du muligheten til å velge hastigheten på sangen og hvilken kvalitet du ønsker filen i. Til slutt går du inn i Spotify og spiller av det du vil laste ned. Opptaket vil starte automatisk.

«Start Spotify #2» er en funksjon som lar deg laste ned bulker av sanger. Da slipper du å høre gjennom hver enkelt sang. En stor fordel er også muligheten til å øke hastigheten på sangen. Gjør du dette vil nedlastningsprosessen gå mye fortere. Med Audials Music kan du selv velge hvor du ønsker å høre på musikk. Du vil også få en mye bedre lytteopplevelse – helt uten avbrudd.

3. Filer og enheter Spotify Downloader

Med Audials Music kan du benytte deg av verktøyet Spotify Downloader. Da kan du laste ned ulike lydfiler fra et stort bibliotek på over 40 millioner lydbøker, sanger og podcaster. Filene vil komme i et MP3-format, slik at du kan overføre dem til de enhetene du helst vil høre musikken fra.

Nå trenger du ikke bekymre deg for restriksjoner og reklameavbrudd som ofte kommer med ulike Spotify-abonnement. Last ned Audials Music helt kostnadsfritt i dag, og start nedlastingen og konverteringen av dine favorittsanger.