Anmeldelse av Strim.no

Til tross for at vi for bare noen år siden ikke hadde blitt introdusert for strømmetjenester enda som vi kjenner dem i dag, har de opplevd en helt enorm vekst, og er i dag en like naturlig del av manges hverdag som å pusse tenner om morgenen. Men med det store utvalget av strømmetjenester kan det føles vanskelig å velge mellom alle de forskjellige gode mulighetene, for ofte overlapper ikke tilbudene, og man kan derfor ikke få alt man ønsker seg – eller kan man kanskje egentlig det?

Når det kommer til strømmetjenester, så strømmer de aller fleste av oss til de store plattformene, men dette er ikke alltid den beste eller mest inkluderende løsningen. Mange savner nemlig TV-kanaler eller strømmetjenester, fordi de kanskje ikke føler at de kan velge begge deler samtidig. Men kanskje man kan få alt man ønsker seg, samme sted? En av de fantastiske løsningene på markedet, er nemlig Strim. Men først – hva er egentlig strømmetjenester?

Hva er strømmetjenester?

Strømmetjenester er en fellesbetegnelse på tjenester der man strømmer forskjellig innhold på nettet. Man eier derfor ikke innholdet, men strømmer det inne på leverandørens hjemmeside. Dette gjelder alt fra filmer og serier, som de aller fleste kanskje forbinder med strømmetjenester, men det gjelder også musikk, bøker, podkaster og annet media.

Det er mange som fortsatt ser på lineær TV, men det er ingen tvil om at det er flere og flere nordmenn som velger strømmetjenester fremfor disse. Og alle de store kanalene har nå stort sett sine egne plattformer, der man kan se programmene on-demand, i tillegg til å se det lineære programmet. Dette kom som en reaksjon på at mange ville hoppe over på strømmetjenester fordi det var mer fleksibelt, så kanalene skjønte fort at de var nødt til å følge eksempelet.

Hvorfor Strim?

Strim er en av de få tjenestene som kombinerer det beste fra begge verdener – nemlig både strømmetjenestene og adgang til TV-kanaler. Og avhengig av hvor mye du vil se, kan du kjøpe forskjellige pakker med forskjellig innhold som passer til det behovet du har. Du trenger rett og slett ikke lenger å velge, men kan få alt et sted, noe som er utrolig praktisk, både når du skal se på det du vil se på, og ikke minst har du bare en regning du skal huske å betale – pluss at du får 7 dager gratis, sånn at du virkelig kan bli sikker på om dette er den beste løsningen for deg.

Se priser og pakker

Dette er pakkene du kan velge mellom:

  • Strim litt for 199 kr i måneden. Her får du tilgang til alle de viktigste TV-kanalene (som for eksempel TV2, TVNorge, TV3, FEM og nyhetskanalen)
  • Strim mye for 349 kr i måneden. Her får du enda flere kanaler og i tillegg får til tilgang til HBO max, Viaplay, TV2 Play, Paramount+ og Nordisk Film+.
  • Strim mye + sport for 449 kr i måneden. Her får du alt du fikk i forrige pakke, og i tillegg får du tilgang til en rekke spennende sportskanaler.
  • Strim mest for 399 kr i måneden. Her får du et stort utvalg av kanaler, men slipper sportskanalene!
  • Strim mest + sport for 499 kr. Her får du alt du fikk i forrige pakke, og i tillegg får du enda flere sportskanaler.

Du kan bruke Strim på alle enhetene dine. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Strim på iOS eller Android, så kan du enkelt bruke det på mobil, nettbrett eller data – og det er enkelt å koble opp på TV’en din med Chromecast, Android TV eller Apple TV.

Se priser og pakker

Spørsmål og svar om Strim

Hva er Strim?
Strim er en enkel og inkluderende strømmetjeneste som gjør det enkelt å kombinere TV-kanaler med strømmetjenester som HBO max og Viaplay. Det drives av RiksTV og ble lansert i 2018.

Hvordan kan jeg se på Strim?
Alt du trenger å gjøre for å se på Strim er å laste ned appen for å se på nettbrett eller telefon, logge inn på nett eller på TV-en din gjennom Chromecast, Android TV eller Apple TV.

Hvilke kanaler har jeg tilgang til?
Avhengig av hvilken pakke du velger, vil du ha adgang til et varierende utvalg av kanaler. Hos oss Strim kan du for eksempel velge en pakke helt uten sportskanaler, eller en pakke med alle sportskanalene.

Hvilket innhold er tilgjengelig på Strim?
Dette avhenger av pakken du velger, men du får et stort utvalg av TV-kanaler og kan i tillegg få alt innhold fra HBO max, Viaplay, TV2 Play, Nordisk Film+ og Paramount+.