mandag, april 15, 2024

Gjør ditt nettsted mer synlig på nettet

Det å være synlig på nettet kan ha mange fordeler, og vi lever i en tid og i et samfunn der synlighet blir mer og mer viktig. Her skal vi se litt nærmere på hva du kan gjøre for å gjøre ditt nettsted mer synlig på nettet.

Finn et godt domenenavn

Arbeidet for mer synlighet starter faktisk allerede før nettstedet ditt er lansert. Det er nemlig lurt å tenke seg godt om når det kommer til å finne og kjøpe det helt riktige domenet. Du skal finne et godt domenenavn som sier noe om hva nettstedet handler om, som universellutvikling.no, så den som går inn på domenet allerede fra første klikk har en god ide om hva det handler om. Tydelighet og synlighet er nemlig tett forbundet, og det å kommunisere et budskap klart og tydelig, kan påvirke synligheten positivt. Derfor er det noe av det første du skal fokusere på når du skal gjøre nettstedet ditt mer synlig på nettet.

Koble til sosiale medier

Det å være tilkoblet flere kanaler kan også være noe av det som bidrar til mer synlighet på nettet. Det er nemlig et faktum at vi ikke bare er på en kanal nå om dagen, og jo flere kanaler du får budskapet ditt ut på og kan få nye lesere inn på nettstedet ditt, jo bedre. Det viktigste er at det er en rød tråd mellom alle kanalene og at alle kanalene inngår i den samme overordnede markedsføringsstrategien.

Fokus på innhold

Det er også veldig viktig å fokusere på å produsere godt innhold når du skal produsere til sosiale medier. Det er nemlig helt vitalt for å sikre at man gir leserne og de som besøker siden noe av verdi. Er det noe du kan lære bort? Kan du besvare spørsmål på en oversiktlig måte? Dette er ting du skal tenke på når du skal produsere godt innhold til nettstedet ditt.

Det er også en svært god ide å sørge for at innholdet på nettstedet ditt er SEO-optimalisert, så man gjør det man kan for å skape ekstra synlighet for siden. Her kan det lønne seg å bruke en ekspert, så man får skrudd på de helt riktige kranene når man skal implementere god SEO på nettstedet.

Tenk på design

Det er heller ikke noen hemmelighet at design og ting som bilder er blitt langt viktigere nå enn det var for bare få år siden. Det kan du se et godt eksempel på på interconnect.no. Vi konsumerer så mange visuelle medier i dag, at designe er blitt en integrert del av hverdagen vår i mye større grad enn før på nettet. Det er nærmest ingen hjemmesider som har ‘dårlig’ design og de fleste har fokus på å kunne publisere bilder i høy oppløsning og sørge for at det er innhold av høy kvalitet på siden.

Vi er vant til å se sider som rett og slett ser bra ut, og da nytter det ikke noe å ligge bakpå når det kommer til design. Her kan du med fordel investere litt ekstra.

Latest news
Related news