Google Oversetter til Iphone

Det hender ofte at vi har behov for å kunne noen ekstra ord på engelsk eller kanskje du leser noe på spansk som du ikke forstår. Da er det godt å alltid ha en oversetter i nærheten. Google Translate eller Google Oversetter har nemlig en super app til oversetting, slik at du alltid har en ordbok for hånden.

Du kan enkelt bruke appen til å oversette setninger på mellom 108 forskjellige språk. Noe av det beste med appen er at du trenger ikke oversette et ord av gangen slik du gjør med en normal ordbok. Du kan oversette hele setninger eller en hel tekst. Du kan også bruken appen uten tilgang til internett, men da vil du kun få tilgang til 59 språk. Likevel er det en god sjanse for at språket du har bruk for er en av de 59 språkene.

Supre funksjoner 

Google Oversetter jobber konstant med å bli bedre. Nå kan du også ta bilde av en plakat eller et bilde med tekst og få teksten direkte oversatt. Dette er en super mulighet du kan ta i bruk når du er på ferie eller besøker steder der du ikke kjenner det lokale språket. Dersom du ikke har appen allerede, last ned her.

Du kan også snakke til appen. Det vil si at om du er på ferie i Spania så kan du snakke norsk til appen, så kan den lese opp på spansk. Deretter kan en annen svare på spansk og appen vil oversette det vedkommende sa til norsk. Lettere blir det ikke.