Iriun Webcam

Hvis du har tenkt på å skaffe deg et webkamera bør du tenke deg om en gang til. For i dag er det faktisk ikke den eneste løsningen for de som ønsker å benytte seg av video når de snakker med noen på dataen sin. Hvis du er interessert i dette har du kommet til riktig sted, for i denne artikkelen får du en anmeldelse av denne tjenesten, slik at du kan finne ut av om det er det riktige valget for deg og den situasjonen du er i.

Det finnes mange forskjellige Webkamera du kan velge mellom i dag, og Iriun er et av de som er veldig populære akkurat nå – selv om det ikke er et webkamera i det hele tatt! Med Iriun kan du nemlig bruke mobilen din som webkamera. Uansett om du trenger et webkamera til jobb, skole, på fritiden eller noe helt annet, er dette en løsning som kan fungere for deg.

Enkel installering

Det å ha adgang til et webkamera er noe de aller fleste i dag har behov for, og det kan som sagt være mange forskjellige grunner til at man ønsker å benytte seg av dette. Her kommer en kjapp guide til hvordan tjenesten brukes, sånn at du kan se om det er noe for deg. Det er heldigvis en rimelig grei prosess som de aller fleste vil synes er enkel.

Slik gjør du telefonkameraet ditt om til et webkamera:

  • Installer den korresponderende applikasjonen på begge enhetene dine.
  • Deretter åpner du applikasjonen og har begge enhetene dine koblet på det samme nettet. Dette er en viktig del. Ikke bruk wifi på dataen din, men 4G på mobilen for eksempel.
  • Herfra vil appen koordinere alt selv, og du kan bare slappe av og nyte mulighetene dette gir deg.

Når du har gjort dette kan du velge videoformat og sette opp tjenesten akkurat som du vil. Konklusjonen er at dette selvsagt ikke er det samme som hvis du valgte å bruke et vanlig webkamera, eller kamera som ofte er bygget inn i enheten din, men det er et supert valg hvis disse to mulighetene av en eller annen grunn ikke er tilgjengelige for deg. Velg dette hvis du trenger et webkamera kjapt, og ikke har noe annet tilgjengelig, for det løser alle problemene dine på en rimelig enkel og grei måte som de aller fleste vil synes er verdt innsatsen for det man får igjen for det.