Logitech Capture

Når det kommer til måten vi jobber på i dag, er det å lage digitalt innhold noe som plutselig har blitt både populært, og nødvendig, for nesten alle bransjer. Og der man før i den var helt avhengige av sterke maskiner og ikke minst innviklede programmer for å få dette til å bli til noe bra, er vi et helt annet sted i dag! Hvis du lager digitalt innhold i 2022 er derfor denne anmeldelsen av Logitech Capture for deg.

Det å lage digitalt innhold har blitt mer relevant enn noensinne, og det finnes masse spennende programvare som kan gjøre dette mye enklere. Logitech Capture er en av disse. Med enkelt design og mange spennende funksjoner, er dette programmet alt du trenger for å lage akkurat det innholdet du trenger å lage.

Funksjoner og bonuser

Dette er et spennende program som gir deg muligheten til å se både film og bilde på en gang, og du kan til og med enkelt ta et bilde med bare ett klikk. Du kan justere oppløsningen og hvilken FPS du vil oppta i, og du kan selvsagt fjerne logoen fra det endelige resultatet hvis du ønsker det. Du kan selvsagt også bruke forskjellige effekter, lage rammer og justere komposisjonen – alt du trenger for å lage bra videoer.

En bonus når man jobber med dette programmet, er at man også kan bruke det til å hoste live stream direkte på Youtube eller Facebook, noe som i den digitale tidsalderen er noe som blir mer og mer relevant for en større og større gruppe av utviklere og innholds-skapere.