Last ned musikk fra Amazon Music

Det er ikke alltid vi har tilgang til nett og det kan derfor være deilig å ha lastet ned noe musikk slik at man kan høre på musikk selv uten nett eller dekning. Kanskje skal du ut å fly eller kanskje skal du på en telttur uten dekning, da kan det være godt å ha litt ekstra musikk liggende.

Vi skal nå gi deg en liten guide som forklarer deg hvordan du enkelt kan laste ned musikk fra Amazon Music slik at du alltid kan ha med deg musikken din, uansett hvor du skal. Les mer dersom du ønsker å lære hvordan.

Steg 1: Last ned og installer Audials Music

Du kan enkelt laste ned Audials Music gratis til din Windows datamaskin. Du trenger ikke å registrere noen profil for å få tilgang til programvaren og den er også enkelt og avinstallere dersom du ikke føler at du har behov for den lenger. Du kan selv velge om du ønsker å bruke gratisversjonen eller om du ønsker å bruke den litt mer omfattende betalte versjonen. Her trenger du kun å tenke på egne behov.

Start med å åpne ikonet som kommer opp på datamaskinen din etter at du har lastet ned programvaren. Deretter skal du trykke på «Music Streaming». Her vil det komme opp et par ikoner på forskjellige musikktjenester og du velger dermed Amazon Music.

Steg 2: Ta opptak av musikken du ønsker å laste ned

Etter å ha trykket på knappen som tilsier «Amazon Music» skal du velge alternativet «Play music in Amazon». Dermed vil programvaren automatisk ta opp sangene du hører på. Du kan selv velge om du ønsker å høre på sangen mens den tar opptak eller om du ønsker å øke hastigheten slik at opptaket går raskere. Du kan enten ta opptakene mens du hører på musikk og for eksempel jobber eller rydder litt. Eller så kan du sette opp hastigheten på opptaket og la den ta opp over natten.

Det er viktig at du husker å gå inn på Amazon Music sin strømmetjeneste og spill sangene du ønsker å laste ned, ellers vil ikke prosessen fungere som den skal. Husk også å ha på HD kvalitet for at musikken skal bli lagret i så god kvalitet som mulig.

Steg 3: Last ned musikken på datamaskinen din

Enten du velger å lytte til musikken eller om du ønsker å bruke funksjonen som spiller en sang i 5x normal hastighet og laste ned musikken fort, så vil alle sangene automatisk lagres på datamaskinen din. Filene vil lastes ned som MP3 filer og de vil ha samme navn som det de har på strømmetjenesten slik at du enkelt kan forstå hvilken sang som er hvilken.


Dersom du ønsker at sangene også skal være tilgjengelig på telefonen din kan du enten dra dem over i for eksempel iTunes eller du kan lage en mappe der du samler alle sangene og deretter lagrer dem på telefonen din også. Har du Iphone og Mac så kan du for eksempel lagre filene i iCloud slik at de finnes på alle enheter.