Last ned Netflix film med Audials

Nå har du muligheten til å laste ned filmer og serier fra Netflix helt kostnadsfritt. Ved å gjøre et opptak av dine favorittserier og filmer, vil du kunne se på disse når og hvor du selv ønsker det. Du behøver ikke lenger være avhengig av dekning eller internett for å kunne strømme innhold. Ved hjelp av tre enkle steg kan du også starte å laste ned ditt favoritt innhold, helt enkelt og kostnadsfritt.

1. Installer Netflix Recorder

Audials Movie er en programvare som lar brukerne sine gjøre opptak og laste ned innhold fra ulike strømmetjenester. For å kunne laste ned filmer og serier fra Netflix, er du nødt å ha et program som heter Netflix Recorder. Dette verktøyet får du helt gratis i Audials Movie sin demo versjon. Programvaren er enkel å laste ned og den er kompatibel med alle Windows PC-er.

Dersom du skulle ombestemme deg senere, er det også enkelt og lett å avinstallere programvaren. Etter du har lastet den ned må du installere den på maskinen din. Når dette er gjort kan du åpne programmet og lokalisere «Video Streaming»-seksjonen. Det er her du velger hvilken strømmetjeneste du ønsker å laste ned fra. Du får også flere valgmuligheter når det kommer til format av fil, og her kan du for eksempel velge en MP4-fil.

Inne i «Video Streaming»-seksjonen finner du en oversikt over de ulike strømmetjeneste som er tilgjengelig for deg. Her vil du se at de kan tilby mange av de mest populære strømmetjenestene der ute, og Netflix er selvfølgelig en av disse. For å kunne laste ned innhold fra Netflix helt gratis, klikker du enkelt på logoen. Da vil programvaren vite hvilken tjeneste den skal begynne opptaket fra.

2. Åpne Netflix

Etter du har valgt Netflix som din strømmetjeneste, må du gå til nettleseren din og finne filmen eller serien inne på Netflix-plattformen. Det er viktig at du velger en nettleser som er kompatibel med Audials. Dette vil være enten Firefox eller Google Chrome. Når du starter avspillingen av innholdet inne i Netflix, vil programvaren automatisk starte opptaket og nedlastningen.

For best mulig resultat, anbefales det at du spiller av innholdet i sin originale størrelse. Da vil du få en fil med høyest mulig kvalitet. Ønsker du undertekster med er dette også mulig, da må du huske å slå disse på når du starter avspillingen. Du vil alltid kunne se hvor lenge det er igjen av nedlastingen, i en separat fane til høyre på skjermen din.

3. Audials Movie automatisk nedlastning

Når programvaren er ferdig med opptaket vil nedlastingen skje automatisk. Filen vil bli overført til din personlige Audials spilleliste som alltid vil ligge til høyre på skjermen. Filene vil være tagget slik at du har oversikt over hva du har lastet ned. Du kan velge mellom en rekke ulike filformater, slik at du kan være trygg på å kunne se innholdet på den enheten du selv ønsker.

Last ned Audials Movie