Slik konverterer du din personlige Facebook-konto til en Facebook-side

Jeg har sett mange lokale firma som har startet med å opprette en personlig konto til sitt firma, for å deretter begynne å legge til venner. teit, har jeg tenkt…. men nå forstår jeg hvorfor mange gjør dette. De konverterer sin personlige FB konto til å bli en side.

Selve konverteringen er en enkel prosess, men du må huske at veien tilbake er ikke like enkel, og kanskje får du aldri den personlige kontoen din tilbake, men heter du Kurt Nilsen og har fått enormt med mange ukjente venner etter du vant idol, så kan det være greit å bytte til en side.

Husk at det kun er profilbildet og dine venner som blir med i prosessen. Så først – Følg disse stegene for  å ikke miste viktig informasjon:

  1. Last ned profilinformasjonen (tidslinjeinformasjonen) din. Du kan laste ned en fil som inneholder alle meldingene som du har sendt og mottatt, samt alle bildene og videoene som du har lastet opp til Facebook.
  2. Utnevn en ny gruppeadministrator for alle gruppene du administrerer. Brukerkontoen som du konverterer, vil miste administratorrettighetene under konverteringsprosessen.

Følg denne guiden om du ønsker å konvertere din personlige facebook-konto fra å være personlig til å bli en vanlig facebook-side

For mange personligheter er det vanskelig å være på Facebook. Ta f.eks. Idar Vollvik. Han har pr i dag 60.000 som følger seg på Facebook. Hadde han hatt en personlig profil ville den nok nådd maksgrensen for lenge siden. Facebok har/hadde en maksgrense på rundt 5000 venner for personlige kontoer, men jeg er usikker på om det fortsatt er slik.

Er man en kjent profil kan det fort bli behov for å konvertere til side når det blir mye mas på Facebook.

Klikk her for å konvertere din personlige Facebook-konto til en side